2777
2789
عنوان

بهانه گیری های کودک دوساله

254 بازدید | 9 پست

سلام من پسرم دوسال وسه ماهش یه هفته میشه خیلی بهانه گیر شده بی دلیل میزنه زیر گریه جیغ میزنه فقط میگه نمیخوام هر چی ازش میپرسم چی میخوای جواب نمیده بغلش میکنم نوازشش میکنم فایده ای نداره همش گریه میکنه منو میزنه رو زمین غلت میزنه نمیزاره گاهی وقتا بغلش کنم نمیدونم چرا یه دفعه ای اینجوری شده کسی تجربه داره راهنماییم کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا میتونی در این سن جمع کن مسأله رو وگرنه مث من درگیرمیشی تا چهارسالگی

وای من که دارم دیوانه میشم گاهی وقتا دلم میخواد سرش داد بزنم ولی خودم کنترل میکنم اصلا هیچ جوره آروم نمیشه مثلاچند بار براش آب میارم تا قبول کنه

2805

برای جلب توجه هست . شما بی توجهی کن تا یاد بگیره از این طریق نمیشه جلب توجه کرد . هر وقت با مهربانی و روی خوش جلو آمد جواب بده. 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
وای من که دارم دیوانه میشم گاهی وقتا دلم میخواد سرش داد بزنم ولی خودم کنترل میکنم اصلا هیچ جوره آروم ...

ای خواهر دست رو دلم نذار

دلم خونه

تمام تلاشمو میکنم عصبی نشم 

روش تربیتیم بد بود از دوست داشتن زیاد الان گرفتارم گرفتاررررررر

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
ای خواهر دست رو دلم نذار دلم خونه تمام تلاشمو میکنم عصبی نشم  روش تربیتیم بد بود از دوست داش ...

منم از بس مادرشوهرم لی لی به لالاش گذاشته پسرم اینجوری شده و چون تو یه حیاط هستیم تا صدا گریه اش بلند میشه مادرشوهرم میاد خونمون ببینه برا چی گریه میکنه دارم روانی میشم میخوام قرص اعصاب بخورم ولی از عوارضش میترسم