2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
سلاااام بچه هااا
ببخشید من دیشب بیهوش شدم آخر شب برگشتیم
۲۴ ساعت بود نخوابیده بودم
دیروز کالریم شد 1500
شمام میرید مهمونی به زور براتون غذا میکشن ؟؟
امروزم 379 شده تا الان
یه حضور غیاب بکنم ببینم کیا بچه های خوبی بودن
بچه ها منبع انرژی منین تک تکتون
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
سلام بچه ها من دیروزکالری از۱۷۵۹ ۱۰۰۰تاش مصرف کردم
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این اب خوردن رو چقدر بهش معتقدین؟من خودم به شخصه تاتشنه م نشه اب نمیخورم،مثلا ی مدت رفتم مسافرت اب به اب شده بودم نمیدونین چقدر اب میخوردم،اما خونمون شاید به زور 2تالیوان اب در روز بخورم،البته چاییم 2لیوان
سلام دوستان روز خوش منم میخام دوباره کالری شمارمو شروع کنم فقط 1 نکته: چکار کنیم که این کاهش باعث تغییر سایز هم بشه؟؟ یعنی من که همه اضافه وزنم تو شکمم هست و بعد از سزارین جمع نشده، خودبخود با رژیم شکمم جمع میشه؟ یا باید همراه ورزش باشه؟؟ اگرچه من 1ماه و نیم پیلاتس هم رفتم و 3 کیلو کم کردم -با کم خوری- ولی سایز شکمم تغییری نکرد....
هر آنکس که بر خدا توکل کند، خداوند او را کفایت می کند.
سلام دوستان من قدم 152 هستش وزنم 63 هدف اول 55 کیلو هدف دوم 50 کیلو انشاالله از فردا صبح کنارتونم راستی یه سوال کرفس به من پیشنهاد داده 6 کیلو رو توی 10 هفته کم کنم توی صفحه اول برنامه کرفس تو دایره بزرگه کالری منو زده 1856 این یعنی اینکه اگه تو شبانه روز 1856 تا کالری دریافت کنم تووده هفته شش کیلو کم میکنم؟؟؟ کالری دریافتیمو زیاد نزده؟؟؟؟ اینجا که میخونم همه متوسط تا 1200 تا کالری میگیرن؟؟؟؟ ببخشید طولانی شد
زندگی اگر هزار بار باشد بار دیگر تو بار دیگر تو
2810