2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46675 بازدید | 23767 پست
دلین جون خوبی ظهری ازت سوال پرسیده بودم گفته بودم مارک کرم هایی که میزنی بگی ممنون
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم چون امروز خونه مامانم بودم کالریم شد1200 فردا ناهار و شام و پس فردا ناهار مهمون دارم. پس فستینگ بی فستینگ!!! فکرکنم این هفته هیچی کم نشم راستی منم ترازو خریدم. ولی انگار من چشمی وزنارو کمتر حساب میکردم خوش به حالم بوده
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
دلین جون سبزیجاتی که جزو منفی ها هستند رو حساب نمیکنم
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
من یه مدته برنجمو به گرم وارد کرفس میکنم.معمولا بین 150 تا 180 گرم. امروز تصمیم گرفتم ببینم مثلا 160 گرم که معمولا میخورم چند قاشقه.ده قاشق شدکه میشه 192 کالری.توی کرفس و توی نت دیدم که هفت قاشق زده 245 کالری. حالا گیج شدم.واقعا چطور حساب کردن؟ الان من توی رژیم همون نه یا ده قاشق خودمو حساب کنم که میشه 160 گرم؟ شما چطور حساب میکنید
مه لقا جونم به گرم وارد کن دقیقترین میزان کالری طبق گرمه ، هم برنج هم چیزای دیگه چون اندازه قاشق ها و مقدار سرپر و سرخالی بودنشون با هم فرق داره
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
مرسی نازنین جون منم برنجو به گرم حساب میکنم آخه باقاشق اصلا بصرفه نیست روشناجون برامنم سواله که خوراکیای کالری منفی رو حساب کنم یانه،آخه یه سوپ سبزیجات بود که تو مامی سایت معرفیش کرده بودن به عنوان سوپ چربی سوز وهمه نوع سبزیجاتی توش میریختن ولی فقط کالری آب مرغش واگه جو میریختن اونم حساب میکردن بقیه سبزیجات چون کالری منفی بودن حساب نمیشدن،وغذاش فوق العاده کم کالری میشد
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دختر فروردین منم خیلی درگیر بودم با این قضیه ، کلی راجبش مطلب خوندم و اونطوری که عقلم میگه نباید حساب کرد ، حالا باز بچه ها خیلی هاشون حساب میکنن ولی من تصمیم گرفتم نکنم هم سبزیجات هم میوه های کالری منفی
انگار ترازو و گرم خیلی بهتره من یه کف دست سنگک رو وارد میکردم و میشد 70 کالری الان وزن کردم 16 گرم بود و میشد48کالری
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
با گرم درست تر چون اندازه قاشق مشخص نیست چقدر یا نون چقدر حجم داره و سنگین
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D
امشب رو با 860بستم ولی الان خیلی ضعف دارم چون آنتی بیوتیک هم میخورم ضعفم 100برابر شده
یه ضرب المثل شیرازی هست که هیچی نمیگه فقط همینجوری نگاه میکنه :| میخواد بگه ها ولی خستشه میفهمی خسته :-D
2810