2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46676 بازدید | 23767 پست
سلام
آریانا جونم وزن جدیدت مبارک عزیزم.
من تا الان 790 تا.
میانوعده شیر و خرما خوردم رفت بالا.خیلی وقت بود شیر نخورده بودم

من ماسک شنی زدم پوستم خیلی سفید و نرم شد.
قرص فرفولیک هر روز یه دونه.مولتی ویتامین تقریبا هفته ای یه بار.زینکم دو بار در هفته.میترسم بیشتر بخورم اشتهام زیاد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلین جونم فداتشم .ممنونم سلامت باشی نگارجون چقدرعااالی کم کردی ازتجربیاتت بگوواسمون توی چه مدت وچجوری انجام دادی؟
خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
سلام سلام من اومدم بعدازخستگی زیاد مرسی ازدوستانی که تبریک گفتن تولددخترمو آریاناجون وعسل نازجون وزن جدیدتون مبارک بقیه دوستان هم که وزن کم کردن همینطورچون یادم میره خخخخخ
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
دلین جان میشه مارک کرم ابرسان ودورچشم کرم رروزی که میزنی بگی؟؟؟؟
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
Mahlagha جونم ممنون دوستم تبسم جون کالری شماری میکردم و شام هم نمی خوردم به جاش شبها میوه و ماست میخوردم ، سس و شیرینی و پفک و قند هم اصلا نمی خوردم ،البته الان دیگه مثل اون موقع رژیم نیستم بخاطر همینم دارم زیاد می کنم و تقریبا هر روز ورزش می کردم که متاسفانه اونم کنار گذاشتم ولی تصمیم دارم دوباره مثل قبل ادامه بدم اگه خدا بخواد
LilySlim Weight loss tickers
امروز کالریم فعلا 400 اصلا حالو حوصله ندارم اعصابم قاطیه فک کنم یه کیلو دیگه کم کردم البته ترازو خودم کم نشون میده ولی از وزن قبلی که باهاش نشون میداد یه کیلو کمتره حالا فردا برم باشگاه وزن میکنم 10 روزه نتونستم برم ورزش
خدایا شکرت که پسر آسمونی منو برگردوندی خوش اومدی عسلم تولدت مبارک
مرسی نگارجون...ان شاءالله بازم کم میکنی عزیزم مشخصه اراده خوبی داری دوستم
خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
من ناهار نداشتم امروز دوتا ساقه طلایی خوردم با چایی ۲۸۰ تا این لحظه بچه ها تجربیات پوستیتونو بگید من ایمیدین میخورم و ول وومن کرمم دکتر موراد میزدم ولی الان دنبال یه برند قیمت مناسبم آبرسان و دور چشم پوستمم خشکه کرم پودر هیچی نمسازه 😣😣😣😣
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت