2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46680 بازدید | 23767 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستیا مرسی امید دادین بهم باشه من دو ماه دگ هم رژیمو رعایت میکنم تا رستگار شده و باربی
 ‏ناموساً چطوری ساکن اروپایید بعد عزاداری ‌هم میکنید؟ ما از پارسال که واسه خونمون توالت فرنگی نصب کردیم آتئیست شدیم:)😂اسمم زهراس 😊
عسل جون من 74 شدم بعده زایمانم الانم بعده یکماه رژیم شدم 69
 ‏ناموساً چطوری ساکن اروپایید بعد عزاداری ‌هم میکنید؟ ما از پارسال که واسه خونمون توالت فرنگی نصب کردیم آتئیست شدیم:)😂اسمم زهراس 😊
روشنا کالری قیمه ۳۵ تاست

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من از باشگاه اومدم
۴۵ دقیقه ایروبیک
۲۰ دقیقه بدنسازی

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ممنون دلین جان اگه با نسخه عسل ناز جان خوب نشدم میرم آزمایش میدم من واسه بارداریم مشکل دارم.فعلا باید اون حل بشه..
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
سما جون میدونم واقعا رژیم رو بیخیال شدن سخته ولی برای رژیم همیشه وقت هست ولی تو این دوره بارداریها سخت شده و بنظرم بچه دار شدن سختتر از رژیمه ، من اعصابی که الان دارم چند سال دیگه ندارم و توانی که الان رحم و بدن من داره چند سال دیگه نداره خصوصا الان که غذاهای طبیعی خیلی کمتر شده و روی بدن انسان تاثیر منفی میذاره ، بچه دار که شدین با خیال راحت رژیم بگیرید ، منظورم این نیست که بخوام شما رو از رژیم منصرف کنم من عقیده شخصیم رو گفتم ،الان دخترم چهارسالشه من باید زودتر اقدام میکردم یا زودتر رژیم رو شروع میکردم و خداروشکر هنوز برای جفتش دیر. نیست، من چند نفر از اطرافیانم مشکل بارداری براشون پیش اومده و دارن خودشونو به اب و اتیش میزنن بچه دار شن حتی ی تایپیک هم همین سایت راجع به ناباروری دوستان هست که چقد پشیموننن زودتر اقدام نکردن ، امیدوارم همتون سالم و سلامت مامان شید ، من که با کمک شما دوستان شیش کیلو وزنم پرید حداقل یکم کمتر چاق میشم
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "