2777
2789
عنوان

خرید طلای بدون اجرت با قیمت منصفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 20238 بازدید | 22 پست
حتما اون طلافروشی که بهت گفتم برو. البته توی خیابان رودکی (سلسبیل) بین دامپزشکی و هاشمی هم چند تا طلافروشی هست. برو اونجا از چندتاشون قیمت بگیر. قیمتهای خریدشون با هم متفاوت است . هرکدوم گرونتر خرید بهشون بفروش.

متاسفانه من الان اینقدر پول ندارم وگرنه حتما ازت می خریدم.
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که دنبال طلای بدون اجرت هستند یه مغازه تو بازار هست که طلای بدون اجرت و کم اجرت زیاد داره.به نام الف گالری تو اینستاگرام سرچ بکنید الف گالری میاره هم پیجشونو هم آدرسشونو و اجناسشونو.کل کار هاشون که بدون مالیاته و یکسری از اجناس که برچسب تخفیف ویژه خورده کلا بدون اجرت و مالیاته.من برای خواهرم از اونجا سرویس خریدم.قبمتهاش واقعا عالی بود.آدرس کانال تلگرامشون:@allefgoldgallery

دوستانی که دنبال طلای بدون اجرت هستند یه مغازه تو بازار هست که طلای بدون اجرت و کم اجرت زیاد داره.به ...

طلاهاشون خالصه؟؟؟والا تو تهران ادم میترسه از طلا فروشیا شما خرید داشتید ا.  اینجا خودتونه

برای سفارش پلاک اسم طلا بدون اجرت به این شماره پیام بدید ۰۹۳۷۰۴۸۴۴۹۸ 

یارا گالری

نمونه کاراشون رو براتون میفرستن. چون توی بازار هستن بدون واسطه میتونید ازشون طلا سفارش بگیرید.

نیم ست های نقره هم کار میکنن که تقریبا ۲۰۰ تومن زیر قیمت مغازست. ما توی فامیلمون دیگه سر عروسی طلا کادو نمیدن از بس گرون شده طلا 😕 نیم ست نقره کادو میدن ک معمولا از همین یارا گالری تهیه میکنیم