2777
2789
عنوان

خانمایی که شعارمیدید که عیب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه واقعا؟ از خانواده شوهرت عجیب تر اونایین که گفتن ایرادی نداره!!!

دقیقا منم همش میگم خب اگ سرزدنه زمانی ک منوهستم سربزنن مگه من بیرونشون میکنم حالا میخوام‌دوباره شاغل بشم‌دوست دارم یه چیزی بگم حساب کار بیاد دستشون

دقیقا منم همش میگم خب اگ سرزدنه زمانی ک منوهستم سربزنن مگه من بیرونشون میکنم حالا میخوام‌دوباره شاغل ...

اینجور آدما بی شرم تر ازین حرفاست که حساب کار دستشون بیاد.بهتره قفل در خونتو عوض کنی و بهشون کلید نده.این کار هم همراهی و پشتیبانی شوهرتو لازم داره

واسه من واقعا مهم نیست

مثلا میان نزدیک خونمون منم خونه نباشم همسرم نباید بهشون تعارف کنه تشریف بیارین؟ یا یهو دلشون خواست بیان خونمون حالا منم نبودم همسرم بگه خانمم نیست دیگه نیاین؟ گناه دارن

خانواده من وقتی تنهام خیلی میان خانواده همسرم هم مثل خانواده خودم

شوهرم هست اما دوست ندارم خودم نباشم برن مگه وقت ازشون گرفتن همون ساعت ک من نیستم بیان؟

منم منظورم همینه. اگه شعورشون برسه صبر میکنن هروقت شما و همسرت هستین میان سر میزنن. بعضیا فکر میکنن خونه پسرشون خونه خودشونه و صاحب اختیارن ولی اصلا این طرز فکر رو قبول ندارم. دو نفر وقتی ازدواج میکنن یه خانواده مستقل هستن  ولی متاسفانه هزار نفر خودشونو صاحب اون خونه میدونن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹