2777
2789
عنوان

بهترین جمله ای که شنیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 56 پست
وقتی همسرم تو بغلم داشت جون میداد گفت نگران توواون بچه میرم چشمام باز میمونه

🥺🥺

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشق فقط ی عادت ک اگ دور باشی از عادت درمیای

ب شرطی ک در حین اون دوری بتونی زنده بمونی ما ک نمیتونیم 😕

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
ولی به اینده فک کردن لازمه هاا

به اندازش اره ولی نه زیاد که ادمو از حال هم دور کنه

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●

دوران دانشگاه همکلاسیم که البته خانمم بود گفت بهم‌گفت تو باهمه فرق می‌کنی ...کلی هم ازم تعریف کرد..یادمه شب بود از دانشگاه که برمیگشتم اون روز تو دلم یه شعفی داشتم که تو‌عمرمم تجربه نکرده ام تا حالا ....

البته یه بارم رییسمون تو محل کار بهم همچین حرفی زد ولی اون همکلاسی حرفش خیلی به دلم نشست..... خیلی

نمیدونم چجوری خداروشکر کنم بابت بودن تو در کنارم... یعنی حسرت دارم یکی بهم بگههه😭😂🤣🤧

خودم بهت میگم 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
امضات خیلی ساده و قشنگه

اره 

ی روز ک بغض تو گلوم بود و حس بی کسی زیادی داشتنم نوشتم   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یه حدیثیم هست دوسش دارم فک کنم مال پیامبره میگه که کسی که از عقلش استفاده کنه به مرور به عقلش اضافه میشه و کسی که ازش استفاده نکنه به مرور قدرت عقلشو از دست میده.امیدوارم درست گفته باشم 

چراباید با دیدن این تاپیک گریه ام بگیره .. 

امان از حساسیت های بارداری 

خودم هنگم 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

امیدی هست چون خدایی هست

اينكه آب نديده باشي و شنا نكني
اسمش نجابت نيست ؛
اتفاقا بايد آب ديده باشي
شناگر ماهري هم باشي
ولي ي سري چارچوبا اجازه ندن تو هر آبي شنا كني!!

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خودم بهت میگم 

ملسیی🥲

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
جمله قشنگ خيلى وقته نشنيدم ولى جمله اى كه دلتو بشكونه در حد مرگ بهم بريزى زياد شنيدم اونا رو فقط ياد ...

منم شنیدم ولی خیلی عذر میخوام ولی کور باباشون زندگیتو کن زندگی هیچ تکرار نمیشه بعدم زندگی به تو که تعهد. نداده که باز تکرار شه تمام لحظات فقط بسپار به خدا انقدر قشنگ خدا حالشون میگیره که خودت میمونی 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
وقتی همسرم تو بغلم داشت جون میداد گفت نگران توواون بچه میرم چشمام باز میمونه

برعکس اسم کاربریت عجب سرگذشت تلخی داشتی خدا صبرت بده😔😔

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)