سلام دوستای قشنگم شبتون و عاقبتتون بخیر باشه ☺️
من بشدت با شرکت نفیس و نتورک مارکتینگ مخالف بودم ،،درحدی که دخترعموم که نتورکر نفیس بود بهم محصولات رو به رایگان کادو میداد با ناراحتی رد میکردم و میگفتم این محصولات در حد من نیست !
تا اینکه دکلره کردم و موهام سوخت .. همه چی رو موهام تست کردم یه روز با خودم گفتم من ک همه چی زدم مجیک واتر نفیسم بزنم امتحانش ضرر نداره .. رفتم از سایت خریدم که بقیه نفهمن خریدم چون هرجا نشستم گفتم نفیس چقدر به درد نخوره و سطح پایینه
مجیکو زدم و عااشقش شدم . موهام واقعا جون تازه گرفتن ... حالا اومدم اون همه تهمت و غیبت در مورد شرکت نفیس رو جبران کنم و شما رو هم به این کسب و کار بزرگ دعوت کنم .... این فرصت رو از خودتون دریغ نکنید ... مثل من حسرت می خورید کاش زودتر اومده بودم ...
اگه تمایل به کسب درآمد بالا دارید با من تماس بگیرید که پر از انگیزه و شعفم ..09193750532 رستمیان
بله! درسته 🙂 عضویت شما برای من فوایدی داره اما باااور کنید برای شما هم بشدت سودآوره ، حقیقت رو میگم ... خدا شاهده من دلم می خواد همه به این درآمد ها برسیم و می رسیم 💪💪💪
هیچ اجباری هم در فعالیت و خرید و مشارکت نیست فقط یک خرید اولیه داره با هر مبلغی که دوست داشته باشید...
مثلا 100تومن !!!!
اینجا هم رایگان مشاوره میشیم و محصولات مصرفی مناسب خودمون رو به قیمت کارخونه و با تخفیف عضویت میخریم، و هم به درآمد تصاعدی می رسیم رفیق 🤩🤩
الهی شکرت ،خدایااا شکرت که منم توی این بستر پر نعمت فعالیت دارم .