2777
2789

حالا من با ۲۴ سال تاپیک میزنم  میگن شوهر برا چیه 

سنت کمه 

درد سره 

حالا من دنبال یه خواستگارم نه شوهر 🥺🥺🥺🥺

اونایی که این حرف رو به من می‌زنند کین یعنی 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

💔

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من ۸۲ ام دوتا بچه دارم پشیمونم با این که واقعا شوهرم خوبه 😂🤷🏻‍♀️همش ناراحتم جوانی نکردم وحیف شدم و.....ما از تجربمون میگیم زود ازدواج نکنید اصلا خوب نیس 

امیدت به خدا باشه گلم 

به زمانبندیش دل بسپار

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

اگه هرکی از راه رسید زنش نشی و چشاتو باز کنی اتفاقا شوهر خوبه ولی اگه فقط شوهر کنی ک از بقیه جا نمونی و.... ممکنه آدم خوبی از اب در نیاد و به بقیه بگی شوهر بده

من خودم اواخر 25سالگی عقد کردم ....همه از وقتی دبیرستان بودم میگفتن زود شوهر کن از دست بابات خلاص شو ولی گوش نکردم منتظر وایسادم گفتم شوهر نکنم بهتر از اینه با یه آدم بد مث بابام ازدواج کتم

آقایون تو تاپیکا برام نظر نزارن و ریپلی و لایک نزنن و درخواست دوستی ارسال نشه 
والا من ۸۲ ام دوتا بچه دارم پشیمونم با این که واقعا شوهرم خوبه 😂🤷🏻‍♀️همش ناراحتم جوانی نکردم وحیف ...

والاماکه مجردیم مثلاچطوری جوونی کردیم کاشکی منم ازدواج کنم خسته شدم دیگه

کاش یادبگیرن مردم کشورم که ازدواج موفقیت نیس که دخترا رو تشویق کنن 

موفقیت تلاش اون هاست تحصیلاتشون اینکه دختر و انسان شایسته ایی باشن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
والا من ۸۲ ام دوتا بچه دارم پشیمونم با این که واقعا شوهرم خوبه 😂🤷🏻‍♀️همش ناراحتم جوانی نکردم وحیف ...

چند 82اخه منم متولد 82هستم با دوتا بچه سن بچه وجنسیت اگه دوست داشتی بگو😁

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
والاماکه مجردیم مثلاچطوری جوونی کردیم کاشکی منم ازدواج کنم خسته شدم دیگه

عزیزم اینجوری نگو زندگی مشترک خیلی سخته و مسئولیت هاش خیلی زیاده تا قبل بیست و پنچ ازدواج یعنی ظلم به خودتون

عزیزم اینجوری نگو زندگی مشترک خیلی سخته و مسئولیت هاش خیلی زیاده تا قبل بیست و پنچ ازدواج یعنی ظلم ب ...

اینادرسته ولی مجردی هم حدی داره انسان نیازبه همدم داره وماهم توخانوادمون همسنای من بچه دارن 

چند 82اخه منم متولد 82هستم با دوتا بچه سن بچه وجنسیت اگه دوست داشتی بگو😁

یه دختر سه ساله و یه پسرهنوز به دنیا نیومده 😐🤦🏻‍♀️ناخواسته بود 

بچه های شما چن سالشونه و جنسیتشون چیه ؟؟

پیشمون نیستی ؟؟