2777
2789

من اولین باره که امسال برنامه داریم بریم کربلا البته اگه آقا بطلبن کسایی که رفتن به نظرتون برای اولین سفر به کربلا اربعین رفتن گزینه خوبیه؟ با توجه به شلوغی و جمعیتی که هست میتونم زیارت کنم؟ 

من حساسیت تنفسی خفیف هم دارم کل مسیر باید ماسک بزنم اخه امسال خیلی هوا گرمه ۴۲ درجس گویا ودر اخر به نظرتون چند تا لباس ببرم؟ 

یه عبا ویه چادر کافیه؟ 

کفش چی ؟ 

ممنونم از وقتی که میزارید❤❤

الهی هر آنچه که خیر است وما نمی‌دانیم...🥹♥️تیکر به وقت یه اتفاق خوب(:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا که پیشاپیش قبول باشه، مطمئن باش قشنگترین سفر زندگیت میشه❤

واسه لباس اگر میخوای کلا چادر سر کنی، فقط چنتا تیشرت آستین کوتاه برا خودت بردار، مانتو رو کلا بی خیال شو، دوتا شلوار هم کافیه به تظرم

یه کفش راحتی بردار و اگه میتونی یه دمپایی هم کنارش بردار کع اگه کفش اذیتت کرد بتونی عوض کنی

بر گرما یه باد بزن یا یه پنکه شارژی مسافرتی برداری کمکت میکنی

بازم اگه سوالی داشتی بپرس ازم 

اولا که پیشاپیش قبول باشه، مطمئن باش قشنگترین سفر زندگیت میشه❤ واسه لباس اگر میخوای کلا چادر سر کنی ...

ضد افتاب میتونم همرام ببرم؟  برای شستن لباس باید خودم چیزی ببرم یا هست داخل موکبا؟ 

میدونم این سفر به حدی زیباست که این چیزا اصلا به چشم نمیاد ولی من ادم به شدت بد غذایی  هستم اگه قرار باشه دوسه تا مواد غذایی سبک ببرم که اگه میلم نکشید به نظرتون چی ببرم که استفادش راحت باشه وسنگین نباشه تو کولم

الهی هر آنچه که خیر است وما نمی‌دانیم...🥹♥️تیکر به وقت یه اتفاق خوب(:
ضد افتاب میتونم همرام ببرم؟  برای شستن لباس باید خودم چیزی ببرم یا هست داخل موکبا؟  میدون ...

ضدآفتاب آره میتونی ببری من ده روز اونجا بودم لباس نشستم چون وقت نشد فقط مایع دستشویی هست 

ضد افتاب میتونم همرام ببرم؟  برای شستن لباس باید خودم چیزی ببرم یا هست داخل موکبا؟  میدون ...

ضدآفتاب حتما ببر

مام و کرم مرطوب کننده هم لازم میشه

برا شستن لباس تو اکثر موکب ها چیز خاصی نیس،مگر اینکه تشتی یا چیزی باشه

به نظرم من تو ظرفای کوچیک صابون وشامپو بریز و برا شستن لباس هم ازش استفاده کن

برا غذا اونجا خیلیی غذا زیاده، بار اضافی بر ندار

اگر بگردی موکب های ایرانی هم هستن و از اونجا میتونی غذا پیدا کنی ولی حتما همرات خوراکی های مقوی مثل مغزیجات یا نخود و کشمش و خرما خشک داشته باش که اگر لازم بود استفاده کنی

یه چفیه بزرگ همرات باشه خیلی به درد میخوره

یه پوشیه نازک هم داشته باش که آفتاب سوخته نشی، بعضی وقتا ضدافتاب کافی نیس

و حتما سعی کن شبا رو راه برین، از بعد از ظهر تا طلوع آفتاب بهترین زمانه

یه کیف گردنی یا چیزی که از زیر لباس بتونی بندازی همراهت باشه که موبایل و پاسپورت و پول رو اون تو بزاری

در مورد دارو اگر چیزی نبری هم مهم نیس چون اونجا پر از داروخانه اس 

یه لیوان کوچیک هم همرات باشه

شامپو و صابون و حوله کوچک با خودت ببر 

شامپو تو یک شیشه کوچک و پودر دستی رو هم تو یک بطری نوشابه یا اب معدنی بزار با خودت ببر یا میتونی مایع بزاری برای شستن لباس