2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست
آبجیم هنوز شامم نخورده ۱۲۰۰کالری 😂😂😂چجور با ۵۰۰میبندین؟

گلم بهتره با کالری خیلییی پایین شروع نکنه

اینایی ک می بینی با۵۰۰می بندن خیلی وقته رژیمن و وگرنه از اول هیشکی نمیتونه اینقد

من روز اول رژیمم کالری مجازم ۱۴۵۰بود و حالا۱۲۶۰هستم بعد از۹کیلو کاهش

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناظره فکر کنم ی بار کامل راهنمایت کردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نازنین جونم مرسی که به یادمی گلم بچه ها شرمنده نبودم نشد که بیام ولی به یادتون بودم از یه هف ...

همین ک تثبیتی هم خوبه

الانه که آریانا منم بگه مثه یویو میمونم هی میامو میرم      

زهرا چند کیلو بودی تو راستی

کسی نیست آیا؟؟🤔🤔🤔 بیاین من تازه واردو کمک کتین

سلام عزیزم

خوش اومدی

اول یه کالری شمار مثل بشقاب یا برنامه کرفس رو نصب کن رو گوشیت بعد برو از سایت زیباتن کالری مورد نیازتو بگیر

بعدم بیا بگو قد ووزنت چقدره و میخای چندکیلو کم کنی

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
سلام عزیزم خوش اومدی اول یه کالری شمار مثل بشقاب یا برنامه کرفس رو نصب کن رو گوشیت بعد برو از سایت ...

چطوری ازسایت زیباتن کالریمو بگیرم الان رفتم داخلش ولی سردرنیاوردم

چطوری ازسایت زیباتن کالریمو بگیرم الان رفتم داخلش ولی سردرنیاوردم

سلام عزيزم 

خوش اومدي 🌹🌺

پري جان اگه ني نيت يك ماهشه بايد كالريتو بالا ببندي رو ١٥٠٠ تا ١٧٠٠ چون اوج شير خوردنشه و به مغذي و قوي بودن شير تو احتياج داره 

خيلي به خودت فشار نيار عزيزم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلااااااااام واااای چطوری توصیف کنم دلم واستون تنگیده بود بچه ها فانوس جونم ایشالا به سلامت بیای م ...

زهراااا ماهم دلتنگت بوديم عشقولييييي❤️❤️❤️

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
2810