2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130055 بازدید | 20071 پست

من امروز صبحونه ۸۰ گرم نون و پنیر خوردم ناهارمم یه سیخ جوجه با سالاد و گوجه بود

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز دوم سوئدی پایان یافت😥

آفرین مهگلی👏👏👏

متاسفانه من  نتونسم ادامه بدم😑مهمون اومد واسم 

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

امشبمو با ۶۶۰تا بستم

برنج۸۰+قیمه۱۲۰+خرما۴۰+قند۲۰+پنیر۷۰+نون۱۵۰+میوه۱۰۰+تخمه۵۰+شوکوتلخ۳۰

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

امشبو با۱۲۰۰بستم

بچه ها چرا

تو مانکن کالری ها یه جورن تو کرفس یه جور دیگ و تو برنامه چندکالری یه جور

نمیدونم ب کدوم اعتماد کنم و طبق کدوم پیش برم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

منم کالریم امروز ۹۵۰ تا عزیزانم😘😘😘😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام گل گلیا خوبید؟؟؟انشالله همتون موفق باشید منم از خوردت ترکوندم راستش اعصاب درستی ندارم تو بد جایی گیر کردم  همش استرس و ناراحتیه برام دعا کنید و دعا کنید انشالله همه زائرای اربعین به سلامت برن و برگردن یار منم بسلامت بره و بیاد💕💕ممنونن ازتون

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

سلام بچه هاصبحتون بخیییر

چرامدیرجان نیستن؟؟؟؟

من ازدیروزمعده ام دردگرفت وحشتناک رفتم دکترگفت عفونی شده نمیدونم چرا؟

خیییلی دردکشیدم

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
سلام بچه هاصبحتون بخیییر چرامدیرجان نیستن؟؟؟؟ من ازدیروزمعده ام دردگرفت وحشتناک رفتم دکترگفت عفونی ...

سلام عزیز الان بهتری؟؟

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
2810