2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130056 بازدید | 20071 پست
دختره من مامان بابا دد  همینا رو میگه  زیاد حرف نمیزنه😂 ولی منظورشو قشنگ میرسونه  ...

زنده باشه جدی؟؟بخدا من همش میگم چرا یسنا هنوز حرف نمیزنه...بگو من خیلی عجله دارم وگرنه طبیعیه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
قبل بارداری 48 بودم الان 3 تا بچه دارم برای هر بچه تقریبا 9 کیلو برام ثابت موند الان این اضافه وزن خ ...

شروع کن ب رژیم کالری شماری و پایبند رژیمت باش کنارشم پیاده روی کن شک نکن کم میکنی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نمی تونم برنامه رو نصب کنم گوشی همرام نیست تا اخر هفته چطور شرو ع کنم 

الانم شروع کن کم خوری تا گوشیت بیاد دستت

قبل بارداری 48 بودم الان 3 تا بچه دارم برای هر بچه تقریبا 9 کیلو برام ثابت موند الان این اضافه وزن خ ...

اکثر دوستان اینجا بعد بارداری و ازدواج وزن اضاف کردن،خیلی راحت با کالری شماری میتونی ۱۸تا رو کم کنی،تقریبا ۵ماه زمان میبره ینی تا قبل عید ایشالا مانکن میشی

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

من شارژگوشیم۵درصد شد ...همگی موفق باشید فعلا روز خوش

سلام خوشگلاااااا😍😍

زهرايي من تا الان رعايت كردم💪

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

دوستاي جديد خوش اومدين همتون💙💚💙💚

مطمئن باشين اينجا به هدفتون ميرسين 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام بچه ها منم هستم باهاتون وزنمم تغییری نکرده 😎

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
2810