2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130056 بازدید | 20071 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هااا من قهوه ندارم به جاش چایی سبز میخورم با دارچین و زنجبیل اشکال داره؟؟؟ اصن امکانشو ندارم ...

سلام مهگلی منم شرو کردم،ن عب نداره چای سبز و دارچین جفتشون سوخت و ساز بدنو بالا میبرن....ایشالا کاهش خوبی داشته باشی عزیزم👍

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
سلام بچه ها من داشتم با کالری شماری خوب وزن کم میکردم که یهو باردار شدم برام دعا کنید بعد زایمان بتو ...

تبریک میگم عزیزم🌷موفق باشی👍

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
سلام من اراده لاغر شدن ندارم امروز شدم 88و600دارم دق میکنم قدمم 165  😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭

ارادشو داری مطمئن باش،اگه نداشتی ک تو این تاپیک نبودی!پس ارررراااااادددشو داااااااری عزیزم...ی یاعلی بگو شرو کن بعد یک هفته ک دیدی کاهش داری ارادت قویتر میشه ایشالا

کالری من تا این لحظه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
يكي كالري شماري به من ياد بده. برنامه نميتونم دان كنم

سلام ارتا جان...چرانمیتونی دانلود کنی برو تو برنامه بازار با هرکدوم راحتی دانش کن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها چرا کالریم تو برنامه مانکن با این برنامه چندکالری؟متفاوته

تمبرهندی افرین ک امروز رو اراده محکم شروع کردی دعا کن منم کم نیارم 

تمبرهندی افرین ک امروز رو اراده محکم شروع کردی دعا کن منم کم نیارم 

پری جون شمان رژیم شیر دهی هستی؟

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
پری جون شمان رژیم شیر دهی هستی؟

اره بهار جان

کالری من تا این لحظه

مثلا تو برنامه مانکن‌کالریم کمتر شد چون گلابی رو مانکن‌زده ۷۰ اما این ک عکسشو دادم زده ۱۰۰ بعد استامبولی رو مانکن زده ۳۷ این زده ۴۰....حالا نمیدونم با کدوم پیش برم هردوتاشو هم نسخه های اصلیشو خریدم

بچه ها من از صبح تا الان ی بیسکوییت ساقه طلایی خوردم و ی لیوان چایی میشه ۶۰ کالری 🙃🙃🙃

خیلی خوبه ناهار هم سعی کن بخوری چون اگ گرسنه بشی ولع بیشتری براخوردن پیدا میکنی

2810