2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130067 بازدید | 20071 پست

سلاااام بچه ها خوبین

علی پاشام 

باهزار مکافات اومدم 

نمیدونم چی به چی شد نی نی سایتم بهم ریخت با شماره موبایلم اومدم هزارتا اسمم زدم تااین که مثلا الکی زدم ثبت شد خخخ

امروز۱۰۰۰تامیبندم

ازاین به بعد بشه بااین اسم میام دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من دیروز وزن کردم ۶۲۴۰۰ بودم بعدش در حد انفجار خوردم حس میکنم برگشت باز امروزم اعصابم خط خطیه تنهام خونه هیچی نخوردم فعلا خدا نسل ادم زبون تلخ و نیش و حسودو برداره 

فامیلمونم خانم جوون بچه شیرخوار فوت کرده داغونم خلاصه

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
سلام بچه ها من دیروز وزن کردم ۶۲۴۰۰ بودم بعدش در حد انفجار خوردم حس میکنم برگشت باز امروزم اعصابم خط ...

واي باران جان😞خدا رحمتشون كنه 😔

انشاءالله هرچه زودتر آرامشتو بدست بياري🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلاااام بچه ها خوبین علی پاشام  باهزار مکافات اومدم  نمیدونم چی به چی شد نی نی سایتم به ...

سلام عزیزم 

واسه منم همینجور شد دیگه به نی نی یار گفتم راهنماییم کرد 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام بچه ها من دیروز وزن کردم ۶۲۴۰۰ بودم بعدش در حد انفجار خوردم حس میکنم برگشت باز امروزم اعصابم خط ...

ای وااای خدا رحمتش کنه 😭😭😭

چرا فوت کرده باران؟؟؟

کی بهت نیش و کنایه زده؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
آریانا‌ جون من برنامه کرفس نصب کردم خوب غذاهارو وارد میکنم پیاده روی رو هم‌میزنم میشه ۷۰۰ کالری  ...

درسته دیگه عزیزم 

ورزش و که از کالریت کم کنی همین قدر میمونه 

بیشتر بچه ها ورزش و از کالریشون کم نمیکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وااای خدا رحمتش کنه 😭😭😭 چرا فوت کرده باران؟؟؟ کی بهت نیش و کنایه زده؟؟

یکی از فامیلای خوبمون زن جوون تازه بچه دومش دنیا اومده بود از خوبی و مومنی هرچی بگم ازش کم گفتم صورتش نورانی بود زن به خوبی اون ندیده بودم نمیدونم حکمت کاره خدا 

ار اون ور خواهرشوهر بی ادب حسود من با اون زبون تلخش و گزنده

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
یکی از فامیلای خوبمون زن جوون تازه بچه دومش دنیا اومده بود از خوبی و مومنی هرچی بگم ازش کم گفتم صورت ...

وااای بچش گناه داره 😭😭😭

خدا بهشون صبر بده ،،، همیشه خوبا میرن دیگه ..

باران خواهشا حرص خونواده شوهر و نخور بیخیال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم  واسه منم همینجور شد دیگه به نی نی یار گفتم راهنماییم کرد

آريانااااا

برگشتيييي؟

خودتي؟

چقد عوض شدي😅😁😅

موهات سفيد شده 😒😒

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام دوست جونا خوبین؟ بچه ها من یه کشف جدید کردم    صبح که بیدار میشین وزن نکنید بذارین یه ساعتی بگذره بعد وزن کنید صبحانه نخورده و دستشویی رفته

وزن کمتر  میزنه تا زمانی که تازه بیدار شدین   

هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد (اي كاش برش خوب بود ولي ...   )