2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130067 بازدید | 20071 پست

منم امشب و با ۷۰۰ بستم 😍😍

فردا رو روزه میگیرم 😜😜

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

ای جان 😍😍😍عشقید شماها❤️❤️❤️❤️❤️ دورتون بگردم😍😍😍 انرژی مثبتای مانکن💋💋💋💋😘

منم کالریم 1200 تا شد دیگه ترکوندم اما زیاد سخت نمیگیرم😎 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان 😍😍😍عشقید شماها❤️❤️❤️❤️❤️ دورتون بگردم😍😍😍 انرژی مثبتای مانکن💋💋💋💋😘 منم کالریم 1200 ...

فدااااای تو 😘😘😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
فردا نمیدونم چیا لخورم,اصن چن تا ببندم؟ شاید رژیم میوه بگیرم 

رژیم میوه خیلی خوبه ..

منم نمیدونم روزه بگیرم یا نه ، چون واسه عفونتم باید هر ۸ ساعت قرص بخورم😔😔

احتمالا فردا رو نگیرم هفته دیگه بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رژیم میوه خیلی خوبه .. منم نمیدونم روزه بگیرم یا نه ، چون واسه عفونتم باید هر ۸ ساعت قرص بخورم😔 ...

اریانا جونم رژیم میوه رو واسم بزار از گوشیم حذف شده عکسش ,ممنون میشم گلم

اره بزار قرصات تموم شه عزیزم

اریانا جونم رژیم میوه رو واسم بزار از گوشیم حذف شده عکسش ,ممنون میشم گلم اره بزار قرصات تموم شه عزی ...

گلم در طول روز فقط باید میوه بخوری 

بهتره از یک یا دو نوع میوه فقط استفاده کنی 

مثلا سیب و نارنگی و ....

هرموقع گرسنت شد میوه بخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخرهفته تون
پر از اتفاقات خوب
امروزتون عالی
از غصه ها خالی
روزتون بےنظیر
بخندے یه دل سیر
صبحتون قشنگ و
روزگارتون سرشار از بهترینها ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون اریانا گلی امروز اگه بتونم فقط سیب میخورم گلابی عیب نداره مثلا دوسه تا بخورم

نه عزیزم دوتا بخور 

این رژیم پاکسازی هم میکنه عالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبین بچه ها منم میتونم باهاتون باشم وزنم ۹۴ بود الان ۸۵ هست زیر نظر دکتر تغذیه لاغر کردم اما هزینش خیلی بالا بود دیگه ادامه ندادم خودم برنامه کرفس زدم رو گوشیم روزی یک ساعت هم پیاده روی دارم دلم میخواد بشم ۶۸ یعنی میشه؟؟؟؟😭😭😭😭