2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130067 بازدید | 20071 پست
سلام بچه ها مرسی اریانا جان  مه لقا اگه سخت نیست منم از شنبه بگیرم اربعین مراسم دعوتم میخوام ت ...

باران دو روز اول خوب بودم ولی روز سوم یعنی امروز صبح خوب بودم ولی بعد از صبحانه بیحال شدم.ظهر اصلا دلم نمیخواست شیر و خرما بخورم.سرگیجه داشتم.مجبورا جای نهار و شامش رو عوض کردم.نهار ماهی گریل با سالاد.شام یه لیوان شیر و خرما میخورم

من چون تا حالا وزن زیادی کم کردم فکر کنم به خاطر همین بدنم نکشید.وگرنه قبلا این رژیمو گرفتم و روز سوم اصلا اذیت نشدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان رژیم شیرخرماس,ممنون عزیزم گذاشتی مهلقا جان چن وقته رژیمی؟چن بودی چن شدی

آره شیر و خرماس.خواهش میکنم عزیزم

من از تیر ماه سال قبل شروع کردم.تا بهمن ماه بیست کیلو کم کردم.۸۳ کیلو بودم ۶۳ شدم.بعد از اون همش تثبیت بودم.الان دوباره شروع کردم

وااااای بچه ها پدرم دراومد 😭😭😭😭

قطع دسترسیم کردن که با شماره وارد شم 😩😩😩

من کاربر جدید نیستم،همون آریانا قبلی ام😁😁کاربریمو ترکوندن اینو ساختم ..         واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستین ؟؟؟

بچه ها الان دیگه اینجا استارتر نداره😂😂😂😂

اگه میخواین یه تاپیک دیگه بزنم ..

یا همین باشه؟؟؟؟؟

من کاربر جدید نیستم،همون آریانا قبلی ام😁😁کاربریمو ترکوندن اینو ساختم ..         واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستین ؟؟؟

علی پاشا جون این رژیممه 😍😍😍

صبحانه : ۱فنجان چای یا قهوه + ۳ عدد خرما

میان وعده : ۱ عدد سیب

ناهار : ۱ لیوان شیر + ۱ عدد موز

میان وعده : ۱-۲ عدد میوه

شام : ۲ عدد تخم مرغ آبپز + سالاد فصل + ۲کف دست لواش

وااااای بچه ها پدرم دراومد 😭😭😭😭 قطع دسترسیم کردن که با شماره وارد شم 😩😩😩

سلام عزیزم.میترسم اون کانال جدید رو پیدا ننکنم

یه پیشنهاد؛ میشه در تل گرام گروه بزنید.سرعت هم بالاتره

بازم تصمیم با مدیر جونه 

میشه لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستید...
سلام عزیزم.میترسم اون کانال جدید رو پیدا ننکنم یه پیشنهاد؛ میشه در تل گرام گروه بزنید.سرعت هم بالات ...

عزیزم تل همه ندارن منم همیشه نیستم ..

اگه ببینم کاربری قبلیم درست نمیشه یه تاپیک جدید میزنم