2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130058 بازدید | 20071 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور از جون تلقین نکن عزیزم،خیلی خوبی ، خیلی لاغر قشنگ دیده نمیشه .

بله لاغر زیادم خوب نیس بین خودمون باشه خخخ من یه تخته ام کمه😂😂😂

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....

من امشب با ٩٦٠ بستم

خونه ي مادرشوهرم دعوت بوديم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

خدایا یعنی میشه منم یه سال مثه شماها بچسبم به رژیم,دستو دلم واسه چیزای خوشمزه نلرزه

بعضی وقتامیگم بزارلاغرشم چش فامیل دراد ولی لامصب نمیشه,خدایی ارادم هنگیده ,ولی نمیدونم چیشده وزنم به سختی پایین میاد شایدم رعایت نمیکنم نمیدونم والا

باید به خودم سخت بگیرم,من اگه اینجا پیش شما گلای ناز باشم میتونم ادامه بدم ها ولی یه روز که نیام گند میزنم ,مثلا قرار بود اخرماه مهر بیام زیر۷۰حداقل بشم۶۹،900ولی نشد ,یعنی میشه این ماه بتونم این عددو ببینم 

خستم از چاقی ,خیلی خسته

ازشکمم که بعده زایمان اینقد زشت و گنده شده حالم بهم میخوره ,

بچه ها پایه ام واسه هررژیمی ,زهرا از شنبه رژیم خیار میگیرم  بلکه بتونم چن کیلو کم کنم ,

به انگیزتون واسه ادامه نیاز دارم

بچه ها شما بهترین دوستام هستین