2777
2789

سلام خانوما ... چند دست لباس سایز صفر و ۱ و ۲ و ۳ گرفتین برای سیسمونی ... دخترم آبان دنیا میاد .. میخوام سرهمی گرم خزدار بگیرم براش .. چه سایزی مناسبتره؟؟

گلم به نظر من سایز ۲ بگیر چون ممکنه بچت مثل بچه من درشت باشه سایز یک تنش نشه 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من صفر ی ست بیمارستانی گرفتم و دو سه تا بلوز و شلوار و زیر دکمه

بقیش سایز یک گرفتم.حدودا ۱۰ تا ست ولی خوب من بچه هام ریزه هستن ممکنه بچتون درشت باشه و بهش نخوره 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

لباس سایز صفر هیچی نگرفتم ولی ۱ و ۳ از هر کدوم ۲ ست ۵ تیکه گرفتم سایز ۲ هم یه ۲۰ تیکه و یه ۵ تیکه گرفتم 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

سایز صفر حتما بخر یه ست کم بخر توی بیمارستان تنش میشه 

اگه بچه ات ریز بود برو بعدا یه ست صفر دیگه بخر 

سایز ۱ دو دست بخر یه ست کامل یه دست هم بلوز شلواری فقط 

سایز دو هم دو ست 

در کل ست های با تکه های زیاد نخر برودونه ای بخر 

مثلا ۴تا شلوار سایز ۱ یا چند تا لباس 

ست خرت و پرت زیاد داره و بدرد نخوره 

زیر دکمه ای همون بادی حتمااا بخر فصل سرده پهلوهاش گرم میمونه سایز صفر و یک و دو حتی ۳بخر براش 

سر همی گرم هم یدونه بیشتر نخر چون زوود کوچک میشه یدونه ۱بخر یدونه ۲

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃