2777
2789

ازدواج فامیلی هستیم دختردایی پسرعمه یه دختر ۶ساله دارم بیماری ژنتیکی درصد خیلی پایینی داره از لحاظ تکامل و عقلی خداروشکر سالمه و خیلی باهوشه دخترم...بیماریش توبراسکلروز خفیف هست ...میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم...بایدچه نوع ازمایش ژنتیکی بدم که معلوم شه این یکی بچمم مریض میشه یا نه؟ یا اگه باردار شدم سونو ان تی و انومالی سالم نشون داد برای راحت شدن خیالم باید چه ازمایشی بدم که همون کروموزم بررسی شه مطمئن شم سالمه یانه؟خیلی استرس دارم برای بارداری دوم کسی هست راهنمایی کنه ...خودم ۲۴سالمه همسرم۲۶

جتما باید از دکتر مشورت بگیری من دکترم برای بچه اولم گفت ی لیست از بیماران دو طرف بهم بده....بعد ک دید گفت لازم نیس....۲۰۰۰۰هزار ژن گفت مثلا وجود داره ولی تو آز فقط ۵۰۰تاش بررسی میشه....پا هم ندادیم...ولی شما حتما پیگیر باش

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماری بچه اولتون اصلا نشنیدم میشه یه کم بگین در موردش البته اگه ناراحت نمیشی ؟؟

درمورد بچه دومم اول اینکه علم پیشرفت کرده همه چی مشخص میشه و با خیالت راحت تحت نظر یه متخصص کار بلد با توکل ب خدا  اقدام کن

بیماری بچه اولتون اصلا نشنیدم میشه یه کم بگین در موردش البته اگه ناراحت نمیشی ؟؟ درمورد بچه دومم او ...

یه بیماری نادر ژنتیکیه تو ایران خیلی افراد کمی درگیرشن مال بعضی هاهم انقدر خفیفه که اصلا پزشکا متوجه نمیشن .....دخترم قلبش یه رگ اضافه داشت با انژیوگرافی بستن خداروشکر خوب شد و یه مدت تشنج خفیف در حد خیره شدن دو ثانیه ای داشت که با دارو کنترل شد 

یه بیماری نادر ژنتیکیه تو ایران خیلی افراد کمی درگیرشن مال بعضی هاهم انقدر خفیفه که اصلا پزشکا متوجه ...

ممنون عزیزم از توضیحتون . همه چی تحت نظر یه دکتر خوب قابل کنترله ایشالا بهترینها نصیبت شه 

جتما باید از دکتر مشورت بگیری من دکترم برای بچه اولم گفت ی لیست از بیماران دو طرف بهم بده....بعد ک د ...

ازمایش ژنتیک اقدام کردم برای انجامش...ولی در کل بارداربشمم سونو هام سالم نشون بدن بازم استرس دارم که شاید نشون نده.. یه ازمایش هست تو بارداری برای اونایی که سونوشون مشکل داره یا مثل من درگیر مشکل ژنتیکی هستن انجام میدن ...نمیدونم جواب اون ازمایشه قطعیه یا نه .......برام دعا کنید 

اگر پکیج بوتان دارید برای عیب یابی و تعمیرات حتما از تعمیرکار نمایندگی بوتان کمک بگیرید. نمایندگی بوتان صفادشت یکی از معتبرترین نمایندگی های بوتان در تهران و کرج است. در نظر داشته باشید که تعمیرات پکیج اگر توسط نمایندگی انجام شود مشمول کمترین هزینه طبق نرخ اتحادیه خواهد شد.