2777
2789

من متاهلم و بابام بهم جهیزیه داده و الانم واسه بچم میخواد سیسمونی بده ترک هستیم 

داداشمم میگ من زن نمیگیرم دم ب دیقه میرینه ب بابا مامانم فوش بد که چرا بره من هیچکاری نکردین... 

بابام چنسال پیش براش ی ماشین قسطی برداشت اونم ب بهونه خراب بودن... فروخت گذاشت بیتکویین ۶۰ میلیون ۲ سال پیش 

الانم ی زمین داره بابام ک دارن جواز میدن میگ بابا اونو بفروشه بده من ماشین بخرم منی ک زن نمیگیرم... منم میگم حق نداره چون منم سهم دارم از زمین واسه جهیزیه... نفروخته واسع داداشم بفروشه؟ 

اگ میخواس زن بگیره مجبور بودن وظیفشونه خونشونم بفروشن بابا مامانم ولی بره دبگه از این خونه 

چون منم تو بحثی ک قبلا باهاش داشتم گف گمشو برو شوهر کردی چرا هنوز خونه مایی... تو نامزدی گف 

حالا باید بفروشه بده ب اون یا. ن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر بچه ای تو زندگی یه سهمی داره نباید والدین ظلم کنن در حق کسی

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

تو خونه ما که اینجوری بوده

داداش منن هنوز زن نگرفته 

من جهاز بردم سیسمونی بردم 

بابام برا داداشم ماشین خریده 

یه طبقه خونه ساخته اون موقع که مگ ازدواج کردم ۱۱ سال پیش داده براش ۲۵۰۰ گوشی گرفته

همونجور که تو حق داری اونم حق داره دلیل نمیشه چون ازدواج نکرد از حمایت پدر مادرش بی نصیب باشه

تو که برات جهاز گرفتن و دارن سیسمونیم میگیرن دیگه این مسائل بهت مربوط نمیشه 

ولی داداشت اشتباه میکنه زمینو میفروشه میده ماشین

کسی که زیاد منم منم میکنه و حرف تو کتش نمیره رو جدی نگیرید تاکسی خالی بوق زیاد میزنه☺️

اینکه پول زمین رو بدن برای ماشین اشتباهه اما در کل پدرتون وظیفه داره همونقدر که برای شما هزینه کرده برای پسرشم بکنه، اینکه ایشون ازدواج میکنه یا نه ربطی به شما نداره. شاید نخواد هیچ وقت ازدواج کنه دلیل نمیشه از سهم خانوادگیش محروم باشه. بگه سهمت رو میدم برات خونه میگیرم اما تا وقتی عقلش کامل نیست و ممکنه بفروشه  هدر بده نده دستش

زمین مال پدرتونه و خودش حق انتخاب داره

یا اینکه همین الان سهم شما و برادرتونا بده و بگه دیگه از من انتظار کمک نداشته باشین

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید