2777
2789
عنوان

زنداییام پدرمو درآوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خلوت خودت باش

وارد جمع بزرگتر ها نشو که مجبور باشی یه وقت حرفی زدن

از خودت دفاع کنی و عکس العمل نشون بدی 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نوجوونی نه ؟ این طرز تفکر که من بهترم و اونا پشت سرم حرف میزنن طرز تفکر کاملا بچگانه ایه یه مدت دیگه ...

خب واقعیته عزیزم وقتی طرف میاد میگه عه بابات برات فلان گوشیو خریده پس حتما نشستی خیلی گریه کردی که برات خریدن درصورتی که خودش داره پولاشو جمع می‌کنه همچین گوشیو بگیره آیا این حسادت نیست ؟و بله نوجوون هستم اما خداروشکر انقدر میتونم بفهمم که این حرفا از کجا  میاد 

به نظرم مامانت خودش دوست نداره بری،اونا رو بهونه میکنه

کجا برم؟ بابا مامانم کلا با تنها بیرون رفتن من مخالفت و وقتیم که میرم تو جمعشون پر حرف و حدیثه خسته شدم دیگه 

واقعا دنبال یه راه حلم که بکشن بیرون ازم

جرشون بده یعنی چی خب من زندائی هام جرات ندارن چیزی بگن میزارم کف دستشون 

والا من خودم زبون دارم به قول مامانم ۴ متر 

ولی خب مامانم نمیزاره حرفی بزنم همش خفم میکنه

خدا هم حریف مامان من نمیشه  من که دیگه بنده ی خداعم

با مهربونی و آروم باهاش صحبت کن مهربونی همیشه جواب میده

اگرم نتونستی باباتو واسطه کن با مامانت صحبت کنه

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊