2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حس فرید بهم چیه ؟ پول برا رهن خونه جور میشه برامون یا نه ؟

واسه حس فرید چیز خاصی حس نمیکنم

بله لحظه اخری جور میشه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
بیو ش رو برای من نوشته؟

ن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
عزیزم میشه بگی بچه های من کی  حرف میزنن؟جواب بدی برات ایت الکرسی میخونم

یه مدت دیگه زمانش نزدیکه ولی ارامش داشته باش و زیاد عصبانیشون نکن  و با ملایمت رفتار کن 

الیته منطور شما اینه که بچتون هنوز حرف نمیرنه درست میگم؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
نفیسه بنظرت من روانشناسی دولتی قبول میشم ؟

دولتی شاید ن ولی بله روانشناسی میخونی 

اسی چرا جواب منونمیدی؟

بگو عزیزم  همه پیاما گم شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بگید من ازدواج میکنم ؟!

کی؟مشخصاتش چیه

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
جنسیت بچه نسیمه چیه

پسر

1
5
10
15
20
25
30
35
40