2777
2789
عنوان

ببین حس ششمم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 60 پست
مهربونی  خوش اخلاق گاهی تند خو  زود رنج اعتماد به نفس نداری  چهره معصومی داری   ...

وااااییییییی همشووووو درس گفتی همششوووووو

میشه بگی دلیلش چیه ک میره

پس چرا این همه گفتم میخوا برم خودشو کشت ک نرم💔🥲

اول اسم همسر ایندم؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

حس میکنی متولد چه ماهیم؟

یکی از ویژگی های چهرم؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/1313138 و بالاخره میاد یه روز خوب... یه روزی ک دیگه نیس روزی مثل اون... تموم میشن سنگینیای بغل تو گلو... تموم میشن همه چیز یه پایان خوش:)))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااییییییی همشووووو درس گفتی همششوووووو میشه بگی دلیلش چیه ک میره پس چرا این همه گفتم میخوا برم ...

شاید کم کم از هم سرد شدین ولی اون همسر ایندتت نیست احتمال زیاد اون ازدواج میکنه 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
اره مجردم  کنکورم چی میشه  محمد راست میگه یا نه رابطه باهاش به کجا میرسه

حالا من یه سوال ازت دارم 

خدا منو میخوره یا نه؟ 🤣😑😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
کی ازدواج میکنم ؟غریبس؟،چجور ادمیه ؟

شاید ۲ سال دیگه اره احتمالا غریبست  ادم خیلی خوبیه اختلاف سنیتون ۴ به بالا هست  وضع مالیشم خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید ۲ سال دیگه اره احتمالا غریبست  ادم خیلی خوبیه اختلاف سنیتون ۴ به بالا هست  وضع مالیشم ...

گلم حس محسن عشق سابقم به من چیه بعد دیدنم اونشب؟دوست داره دوباره باهام ارتباط بگیره؟

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
گلم حس محسن عشق سابقم به من چیه بعد دیدنم اونشب؟دوست داره دوباره باهام ارتباط بگیره؟

اون شب شاید حس پشیمونی بهش دست داده هنوز یکم دوست داره ولی اون یکی دیگه رو میخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون شب شاید حس پشیمونی بهش دست داده هنوز یکم دوست داره ولی اون یکی دیگه رو میخواد

ممنونم عشقم....یه کاری میخوام شروع کنم خانواده شوهرم زیلد راضی نیستن بنظرت پنهانی اموزش ببینم یا بهشون بگم

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
ممنونم عشقم....یه کاری میخوام شروع کنم خانواده شوهرم زیلد راضی نیستن بنظرت پنهانی اموزش ببینم یا بهش ...

پنهانی اموزشببین بعدشم چرا کاریو که میخوای انجام بدی به خانواده شوهرت میگی؟؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40