2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 37426 بازدید | 108 پست
زنده باشی الهی و سایشون بر سرتون هزار سال مستدام🌺 ببخشید آب گوجه رو چه جوری بگیرم برای پدرم؟ گوجه ر ...

آب گوجه نده اسیدیه دهنش زخم میشه عزیزم. با سالاد بده بخوره یا توی سوپش بریز. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کنترل میشه ینی چی 

یعنی بیشتر از این پخش نشه توی بدنش. از اینی که هست بدتر نشه و عمرش یکم طولانی تر بشه اگه خدا بخواد

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آب گوجه نده اسیدیه دهنش زخم میشه عزیزم. با سالاد بده بخوره یا توی سوپش بریز. 

چه خوب چیزی ازتون الان یاد گرفتم، ممنون میشم هر تجربه ای مبنی بر مقوی جات دارید بفرمایید، ضمنا از زنجبیل تو غذاهاتون غافل نشید، بسیار تهوع ناشی از شیمی درمانی رو براشون کم میکنه، تخم مرغ محلی..شیره انگور درجه یک و ترجیحا اگر امکانش رو دارید خرید کبک وحشی برای سوپ، این کبک و بلدرچینا پرورشی چون هست خوبه ولی مثل وحشی نیست

ن دیگ سعی میکنم کمش کنم 

سلول های سرطانی از قند تغذیه میکنن اینطوری داری بهشون غذا میدی تا قوی تر بشن. 

چه خوب چیزی ازتون الان یاد گرفتم، ممنون میشم هر تجربه ای مبنی بر مقوی جات دارید بفرمایید، ضمنا از زن ...

خواهش میکنم. این تاپیک رو زدم تا از تجربه های همدیگه استفاده کنیم. 

مامانت چند سالشه اسی؟ از این بیماری متنفرم کاش واکسنی چیزی واسش بیاد🤕

70 سال. متاسفانه کانسر ریه دیر تشخیص داده میشه. 

مادر من جلسه ی هفتم شیمی درمانی خیلی حالش بد میشه استخون درد تهوع و حتی پاهاشم تاول زد ورم کرد یکی ا ...

انشاءالله به خوبی میگذرونن. جلسات بالا بدن عادت میکنه

سختترین و دردناک ترین قسمت زندگیم همین بود....که یادش میوفتم قلبم هزار تکه میشه....مادر منم سرطان سی ...

الهی شکر که خوب شدن انشاءالله مامان منم خوب شه.