2777
2789
عنوان

چن وقت یبار نودل بخوریم نرماله؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 89 پست
مامانم خیلی حساسه برا نودل 😑 دیگه پیشش چند ماهی یه بار شاید بذاره بخوریم(۲۲ سالمه ولی رو تغذیه ام ح ...

مادتون حق داره

تغذیه واقعا روی ژن تاثیر داره

اگه میخواین در آینده بچه هاتون سالم تر باشن و انواع و اقسام بیماری های ژنتیکی مبتلا نشن سعی کنین تغذیتون سالم باشه

به نظرم بدترینش ژن چاقی هست که آدم با کوچکترین چیزی اضافه وزن میگیره

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما نودلو چجور میخورین؟ با ابجوش خالی؟ بگیدد اگه رسپی هم دارید

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..

اگر خیلی مضره خب تا الان آسیایی ها کلی بلا سرشون اومده بود

اونا نسبتا زیاد میخورن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
شما نودلو چجور میخورین؟ با ابجوش خالی؟ بگیدد اگه رسپی هم دارید

عربی مدل سبز رنگش بغیر از دومدل ادویه یه روغن مخصوص هم داره، من دولیوان آب میزارم نودلو میندازم توش خوب میجوشونم و ادویه و روغنشومیریزم با یکم زردچوبه،دوس ندارم سفیدباشه رشته ها، مزشوهم خوب میکنه، آخرسر باهمون آبش میریزم توکاسه ولیموترش تازه وسس فلفل سبز خارجی که تندیش خیلی کمه ولی بشدت خوشمزس،همین

یوقتایی هم پنیر پیتزا و قارچ و پیازچه ویکم مرغ میزنم ولی خب دراون حالت آبشو تقریبا خالی میکنم ولیمونمیزنم دیگه

بنطرم همون یه بار درماه کافیه چون مضره واقعا

آره ،من نهایتا سالی دو بار بخورم دیگه😅

هنوز که خونه ی خودمونم و مشکلی ندارم برا غذا ولی خوب دور بشم و برم جای دیگه (که امسال میرم ) و غذای آماده بخوام همون ماهی یه بار یا دو ماهی یه بار میخورم ،بیشترش خوب نیست 😁

اگر خیلی مضره خب تا الان آسیایی ها کلی بلا سرشون اومده بود اونا نسبتا زیاد میخورن

اونا خودشون مستقیم درست میکنن نه مواد نگهدارنده داره ونه ادویه وسس مضری

مثل این آماده ها فرآوری شده و پرضررنیس