مامانم خیلی حساسه برا نودل 😑 دیگه پیشش چند ماهی یه بار شاید بذاره بخوریم(۲۲ سالمه ولی رو تغذیه ام ح ...
مادتون حق داره
تغذیه واقعا روی ژن تاثیر داره
اگه میخواین در آینده بچه هاتون سالم تر باشن و انواع و اقسام بیماری های ژنتیکی مبتلا نشن سعی کنین تغذیتون سالم باشه
به نظرم بدترینش ژن چاقی هست که آدم با کوچکترین چیزی اضافه وزن میگیره
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شما نودلو چجور میخورین؟ با ابجوش خالی؟ بگیدد اگه رسپی هم دارید
عربی مدل سبز رنگش بغیر از دومدل ادویه یه روغن مخصوص هم داره، من دولیوان آب میزارم نودلو میندازم توش خوب میجوشونم و ادویه و روغنشومیریزم با یکم زردچوبه،دوس ندارم سفیدباشه رشته ها، مزشوهم خوب میکنه، آخرسر باهمون آبش میریزم توکاسه ولیموترش تازه وسس فلفل سبز خارجی که تندیش خیلی کمه ولی بشدت خوشمزس،همین
یوقتایی هم پنیر پیتزا و قارچ و پیازچه ویکم مرغ میزنم ولی خب دراون حالت آبشو تقریبا خالی میکنم ولیمونمیزنم دیگه
هنوز که خونه ی خودمونم و مشکلی ندارم برا غذا ولی خوب دور بشم و برم جای دیگه (که امسال میرم ) و غذای آماده بخوام همون ماهی یه بار یا دو ماهی یه بار میخورم ،بیشترش خوب نیست 😁