2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی رمان خانوادگی اجتماعی هست که واقعا ادم رو درگیر میکنه و باید عمیق بشی توش
خدایا من ایمان دارم که تو نی نی قشنگمو بهم برمیگردونی...میسپرمش بتو حتی حالا که پیش خودته...من منتظرش میمونم... خو دت کمک کن بغلش کنم
بزن تو گوگل هزار کتابی که باید قبل از مرگ خوند.طبق رتبه بندی سایت امازون هست
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
زندگی عزیز از الیس مونرو هم مجموعه داستان های کوتاه جالبی هست
خدایا من ایمان دارم که تو نی نی قشنگمو بهم برمیگردونی...میسپرمش بتو حتی حالا که پیش خودته...من منتظرش میمونم... خو دت کمک کن بغلش کنم
نویسنده مورد علاقه من که عاشقشم داستایوسکی هست کتاب شبهای روشن، بیچارگان،ابله و جنایلت و مکافاتش فوق العاده اند یعنی کلا همه کارهاش بینظیرن
اهوم.:-(عوضشم نمیکنن نی نی یارا
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
2810