2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونروز یه دختر خانومی خواستگار داشتن دو بار ردش کردن و ازشون خوششون‌نمیومد

بعد اینجا تاپیک زده بود بنظرتون چن بار دیگه میاد خواستگاریم

بعدش نظرسنجی هم گذاشته بود 

گزینه هاش:

۱-اره

۲-نه

اصلا تاپیک سرشاااار از اسید بودزودی ترکوندنش

قشنگ معلوم بود دست یه بچه گوشی دادن

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
یادش بخیر دوسال پیش با اون اکانتم ساعت ۳ صبح یکی تاپیک زده بود تشنمه حال ندارم آب بخورم😐😂

دیشب هم یکی ساعت ۴ صبح تاپیک زده بود که من همسرم رو خیلی دوس دارم ولی الان فهمیدم که دخترم مال خودم نیست

کاربری آقا هم بود 😂😂

اونروز یه دختر خانومی خواستگار داشتن دو بار ردش کردن و ازشون خوششون‌نمیومد بعد اینجا تاپیک زده بود ...

واییییییییییی من عااااااااشق اینجور تاپیکام 😂😂😂😂

توشون خیلی خوش می گذره 

دیشب هم یکی ساعت ۴ صبح تاپیک زده بود که من همسرم رو خیلی دوس دارم ولی الان فهمیدم که دخترم مال خودم ...

😑😑بخدا بعضیا یا مریضن یا اومدن تو سایت برای مسخره بازی 

دیگ راستو دروغو نمیشه تشخیص داد

همینه انقد نی نی سایتیارو جدیدا مسخره میکنن

واییییییییییی من عااااااااشق اینجور تاپیکام 😂😂😂😂 توشون خیلی خوش می گذره 

آره بعد کامنتای ملت غیور حاضر در صحنه هم دیدنی بود🤣😂حیف زودی ترکید

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25