2777
2789

یکی هم دیدم دایی یکم ناتوان ذهنی بود البته زندگی معمولی داره و زن و بچه هم داره ولی ناتوان ذهنی بود یکم 

دختر خواهرشم البته ناتوان ذهنی نمیشه گفت ولی تاخیری بود یعنی تو ژن بوده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
به اسمش واکنش نشون نمیداد اصلا  تو خیابون اگه ی آشنا رو میدید متوجه نمیشد  خیلی کم صحبت ...

بچه خواهر منم باید ده بار صداش کنی تا جوابت را بده ، صحبت کردنشم با تاخیر بود ولی الان خوب شده  جمله بندیش داره کامل میشه ۴ سالشه ولی میترسم نکنه اوتیسم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت بچه ی دیگه داره ؟با شوهرش فامیل بودن ؟اوتیسم وحشتناکه 

اره بچه اولش سالمه والله بچه دومش خیلی کم خون بود اصلا به خودش نمیرسیداز نظر تغذیه ببچاره خواهرم خیلی داغونه نه جایی میتونخ بره الانم تو راه تهرانن برده بودن دکتر دارن میان مجبورن هرچهارماه بیان تهران ی روز طول میکشه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

عزیزم اگه برای فرزندت نگرانی و فکر میکنی ممکنه مثل برادرت بشه زودتر چک کن،چون با کاردرمانی بهتر میشن،اولین علامت اوتیسم در سن زیر ۴ ماهگیه که بچه لبخند اجتماعی نداره،یعنی باش بازی میکنی نمیخنده بهت

نه بچه های اوتیسم اصلا تکلم ندارن ....اوتیسم علائم خودشو داره

وای خدا رو شکر برده بودی دکتر بدون گرفتن تست گفته بود اوتیسم داره از اون روز من نگرانم بهش میگم ببرش دکتر بچه را حالا قرار ببره گفتار درمانی و ... 

وای خدا رو شکر برده بودی دکتر بدون گرفتن تست گفته بود اوتیسم داره از اون روز من نگرانم بهش میگم ببرش ...

اگه این علائمو داره احتمال داره اوتیسم باشه اگر نه تاخیر رشدی هست البته اینم بگم بعضی از بچه ها ی اوتیسم که در طیف ضعیف هستند شاید اصلا مشخص نباشه اوتیسمن و کاملا نرمال بنظر برسند ولی علائم اصلی اینه 

تکلم ندارند

حرکات کلیشه ای و تکراری دارند

ارتباط چشمی ضعیف

مشکلات حسی

با اسباب بازی نمیتونن بازی کنن بازی های غیر متعارف میکنن