2777
2789
عنوان

با چشمای خودم دیدم اما باورم نمیشد این ادم میتونه از این کارا بکنه !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 21823 بازدید | 169 پست
ببین دین ما میگه حتی اگه یه زن ومردروبغل هم دیدینا گه یه نخ ازبینشون رد بشه نمیشه بهشون تهمت زد

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم کلااااا الان دیگه همه ریلکس شدن .

مطئمنم فامیلش نبود . از اینجا مطمئنم که خواهر و برادر و مامان و بابای خود خانومه و مرده رو میشناسم .

کلااااا ساختمون ما ساحتمون پر ماجراییه .

یه مرد مجرد داریم . یه زن مجرد .

اینم که از متاهلش . ههههههه

اونم از دزدی هایی که توش پیش میاد
اتنا جون من جای تو بودم فکر میکردم دارم زودقضاوت میکنم واقعابعضی وقتا فاصله بین حقیقت تادروغ به اندازه یه نخه

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
چند سال پیش تعطیلات رفته بودیم شهرستان خونه مادرشوهرم. خواهر و برادرم که تهران دانشجو بودن خونه ما بودن. یه دختر و پسر جوون. همسایه روبروئیه می آد در واحد ما رو میزنه و یه هو می پره تو که صدای تلوزیونتون زیاده!!! (حالا اگه خواهرم تنها بود می توستم باور کنم صدا زیاد بوده ولی داداشم از این بچه مثبتاس)... همش داشته سرک می کشیده که مثلا آثار جرمو ببینه. مامانم همون موقع داشته تلفنی باهاشون صحبت می کرده - مامان خودش حدس زده بود طرف واسه چی پریده تو خونه- ... مرده مجرد بود و همش خارج بود اما.... راستش خیلی عصبانی شدم... اگه حرفی میزد برمی گشتم تهران حالشو می گرفتم (اینم بگم که اصلا واحدهای ما صداهای معمولی رو منتقل نمی کنن ولی اگه یکی (مث خود اون آقا وقتایی که بود) یه گروه نوازنده بیاره یا جشن تولدی چیزی باشه صدا بالاخره می پیچه...)
واسه همین هرگز نمی تونم همچی قضاوتی بکنم.
شاید مثلا این دختره خواهری خواهرزاده ای چیزی بوده. مشکلی براش پیش اومده اومده پیش داداشش یا مثلا دائیش و نمی خواسته خانوم اون آقا هم از مشکل خبردار بشه؟
آقاهه هم معلومه هل می کنه همچی وضعیتی. چون تو ایران ما اولین کاری که می کنیم متهم کردنه!!
واقعا براتون پیش نیومده که مثلا با دائی ون یا یکی از مردای فامیل (مثل داداش یا عمو) بخواید یه حرفی داشته باشید و برید تنهایی ببینیدش؟
اون آقا اگه خرپوله تامین مکان براش به مراتب راحت تره تا این که طرفو بیاره تو پارکینگ مجتمع!!!!!
خیلی برای قضاوت زوده. ضمن این که قضاوت کار ما نیست.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
من وشوهرم همیشه به غذاخوری ثابتی میریم چونکه غذاهاش عالیه وصاحب اونجاوشاگردهاش کاملا مارومیشناسن به قیافه یه بارکه باداداشم بیرون بودم به پیشنهادمن رفتیم اونجاوشام خوردیم 2نفره اتفاقاصاحب اونجاهم بدجوری به ما نگاه میکرد انگارمثل فریده جون زودقضاوت کرده بودمنم اومدیم خونه همه چی رو به شوشو گفتم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
دورزمونه بدی شده مشاوره مدرسه دخترم می گفت دخترای راهنمایی می رن با مردای زن دار دوست می شوند می گند اخه اونا باتجربه هستند و پولدار مثل پسرا مجرد بی تجربه و اس و پاس نیستند تازه چه می دونی شاید هم خدا قسمت کنه باهم ازواج کنند چه بهتر دیگه نورعلانور
2810