2777
2789
عنوان

روانشناس و مشاور کودک

134 بازدید | 8 پست

سلام دوستان برای پسرم دنبال مشاور خوبم تو تهران بهم شریفه سلطانی و شیما رمزی رو معرفی کردندکیلینیک روان رشد تهرانپارس تو گوگل زدم رزومشون اومد به نظرم خیلی خوب اومدند کسی تاحالا پیششون رفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

پسر من ۶سالش بود تیک گرفت و شب ادراری بردمش پیش خانم سلطانی خیلی خوب بود نتیجه گرفتم تو سه ماه به دوستمم معرفی کردم بچش ازش جدا نمیشد رفت روان رشد پیش خانم رمزی اونم نتیجه گرفت مشاوره تلفنی هم دارنددتاییشون باهم کار می کنند خیلی کارشون خوبه می خوای اول باهاشون تماس بگیر بعد بچتو ببر 

۰۹۳۹۹۴۹۵۷۶۵

۰۹۱۹۴۰۸۸۷۸۵

پسرم اضطراب شدید داره ۳سالشه ناخن می خوره از اتاق تنها شدیدا میترسه تو خواب جیغ میکشه

سلام عزیزم فرزند گلتون ترس و اضطراب داره منم فرزندم همین مشکل رو داشت مشاور نتونست درمانی رقم بزنه از سایت bartarisho.ir دکتر محمد کاظم زاده مهارت ترس و اضطراب رو تهیه کردم و از بین رفت این مسئله

پسرم اضطراب شدید داره ۳سالشه ناخن می خوره از اتاق تنها شدیدا میترسه تو خواب جیغ میکشه

سلام عزیزم فرزند گلتون ترس و اضطراب داره، این نشانه ترس و اضطراب است، از سایت bartarisho.ir دکتر محمد کاظم زاده مهارت ترس و اضطراب رو تهیه کنید و مطمئن باشید به راحتی برطرف میشه