2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست 😔

1501 بازدید | 20 پست

سلام خانم‌ها دکتر بهم ال دی داده ۲۱ عدد 

کیستم۴۲ در ۳۴mm 

با ی دوره از بین میره؟ اقدام داشتم باردار نمیشدم دکترم. گفت علتش اینه

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک درمان نشدم ۴ ساله عمل باید کنم و نمیکنم

درمان کنید خطرناکه دختر

از دیروز همش گریه میکنم خسته م دیگه

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
پیاز درمانی کن هم کیستت آب میشه هم کلا رحمت پاکسازی میشه ،عالیه ....

چ جوریه 

اشکال نداره ال دی هم میخورم 

چرت می گن این دکترا
من با یه کیست تو تخمدان راست و یک کیست شکلاتی آندومتریوز تو تخمدان چپ و چسبندگی طبیعی باردار شدم
میدونی چرا؟ چون ول کردم گفتم به درک که نمیشه
همون ماهی که بیخیال بودم حامله شدم
من همیشه خدا کیست داشتم، مورد بوده دو تا کیست با هم تو یه تخمدان داشتم
قرص می خوردم خوب میشد دوباره از اول درمیومد

چرت می گن این دکترا من با یه کیست تو تخمدان راست و یک کیست شکلاتی آندومتریوز تو تخمدان چپ و چسبندگی ...

خیلی بهم ریختم بعد سقط این ماه چهارمه اقدام کردم نشددیروز رفتم گفتن سونو در پریودی متوجه شدن کیست دارم

بعد سقط باید شش ماه صبر کنی هنوز رحم ضعیفه

بعد۳ ماه شروع کردم ب اقدام ۷ ماه گذشته از سقطم

پیاز درمانی واسه بارداری عالیه ،باعث رشد و تقویت فولیکول میشه ،من خودم الان به خاطر عفونت دارم پیاز درمانی میکنم ،دوره دوم رو تمام کردم ،واسه بچه  دوم که تو اقدام بودم هم پیاز درمانی کردم ،دوره دوم باردار شدم البته در کنارش کارای دیگه هم کردم چون مشکل نازایی داشتم و ذخیرم پایین بود 

تو گوگل سرچ کنید کامل توضیح داده ،حتما باید پیاز زرد باشه ،سه دوره ۱۵ روزه از روز ۵ تا ۲۰ پریود ،نه ...

ممنونم عزیزم