2777
2789

یعنی چی پیش دبستانی۲؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

من پارسال ۱۲ تومن دادم به خاطر سطح مدارس نرخشون بالا و پایین داره 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدود 6تومن 

همه جا یه قیمته انگار

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چی یعنی چی عزیزم

اینکه نوشتی پیشدبستانی دو  

منظورم اینه مگه دو تا پیش دبستانی دارن بچه ها؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چرا اینقدر زیاد ..مثلا سطح مدارسشون چجور هست نسبت به بقیه 

مثبت بعضیا ۲ زبان کار میکنن ، بعضیا مدارس عالی هستن مثل شاهد 

اگه میخوای شهریش مناسب باشه جامعه القرآن خیلی کم میگیره  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

اختلاف نرخ هاشون صرفا بخاطر کوچیک و بزرگی شهرها و شهرستان ها هست، وگرنه شهرهای کوچیک اکثرا خونه ویلایی هست و مربی ها پر حوصله تر و با وجدان تر و بهتر آموزش میدن و شهریه خیلی کمتر، تو شهرهای بزرگ و مراکز استان ها، خونه های خیلی نقلی و شهریه بالا و کلا دو تا اتاق و از شیرخوار و نوباوه میگیرین تا پیش دبستانی ها، اینقدرم تو این محیط های کوچیک و شلوغ بیماری و معذرت میخوام اسهال و استفراغ و رفت و اومد بچه ها و خانواده ها زیاد ک عملا آموزش خاصی صورت نمیگیره، فقط شهریه رو بر اساس اجاره و هزینه های دیگه زیاد میگیرن، این کلاسای فوق برنامه ای هم ک اول مهرماه شهریه اش رو جدا میگیرن همش کشکه، در ماه یکبار هست این یکبارم یه نفر میاد یه جزوه یا وسیله ی آموزشی رو تبلیغ میکنه و یه کاغذ میدن دست بچه، اینقد پول بیارید برا تهیه ی اون وسیله ک باهاش کار کنیم، همینقدر کشکی 

اره پیش دبستانی ۱هم هست

جدییییی؟؟؟ 

یکو چن سالگی میرن دو رو چن سالگی؟؟

الان بچه من باز باید بره یعنی؟

امسال بهم گفتن ۸تومن ولی نمیدونم در چه سطحی باشه مدرسش

کدوم شهری؟ خوب میگیرن

زن داداشم امسال ۲ زبانه ۲۰ تومن داده

2810