2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599207 بازدید | 5792 پست
من خودم میگو پلو رو من در اوردی درست میکنم.سبزی پلو با میگو می درستم.

پیاز داغ و میگو و سیب زمینی پخته رو لای برنج سبزی پلو میزارم. سبزیهاش مخصوصه از عمم باید بپرسم ولی من با همین سبزی پلو می درستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگو در ماکروفر

اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج

مواد لازم: ( پخت میگو )
میگو تازه 500 گرم
شیر هموژنیزه 1 فنجان
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری کره 150 گرم
خامه 100 کرم
آب 2 فنجان
جعفری ساطوری کمی
فلفل کمی
نمک کمی

طرز تهییه سس میگو :

کره را در یک کاسه نسوز به مدت 1 دقیقه در مایکروفر با قدرت 100% بگذارید. سپس آرد را داخل کره بمالید و مدت 2 دقیقه دیگر در مایکرفر با همان قدرت قرار دهید تا کمی تفت داده شود. شیر را کم کم داخل آرد و کره بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط به هم بزنید، مدت 3-4 دقیقه در مایکروفر با قدرت 50% بگذارید تا سس کمی غلیظ شود، سپس خامه را نیز به آن اضافه کنید.

طرز تهیه میگو:
میگوها را از داخل پوست در آورده، تمیز کرده، بشوئید، دو لیوان آب در یک ظرف نسوز بریزید و یک قاشق نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید. ظرف را داخل مایکروفر با قدرت 100% بگذارید تا به جوش آید. سپس میگوهها را داخل آن بریزید 8-6 دقیقه دیگر در مایکرفر با همان قدرت قرار دهید تا بپزد، بعد میگوهها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نوعی خوراک میگو

میگو ___________________________________________ 500 گرم

فلفل دلمه ای رنگی _________________________________از هر رنگی 1 عدد

قارچ در صورت تمایل _______________________________ 200 گرم

سیخ کباب چوبی ___________________________________ به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

سس چیلی شیرین __________________________________ 3 قاشق غذا خوری

ادویه کاری___________________________________ 2 قاشق مرباخوری

جوزهندی نمک و فلفل _________________________________ به میزان لازم
طرز تهیه

ابتدا میگو ها رو پاک می کنیم و می شوییم. فلفل دلمه ای ها رو خرد می کنیم. توی هر سیخ کباب چوبی یک تکه فلفل دلمه ای یه میگو و دوباره یک تکه فلفل دلمه ای می ذاریم . وقتی همه میگو ها رو سیخ زدیم سیخ ها رو کف ظرفی می چینیم.

همه مواد مربوط به سس رو مخلوط می کنیم و با آب جوش کمی سس رو رقیق می کنیم. روی همه سیخها توی ظرف می ریزیم. اگر سس روی میگو ها رو بگیره بهتره. وگرنه در مدتی که توی فر هست یک باز سیخ ها رو زیر و رو میکنیم.

ظرف رو به مدت 40 تا 50 دقیقه روی حرارت 200 درجه سانتی گراد توی فر طبخ می کنیم. ممکن است 10 دقیقه هم روی گریل بگذاریم تا برشته تر بشه. درصورت امکان میشه به جای آب روغن زیتون توی سس ریخت و با قلمو روی میگوها مالید و روی زغال گریل کرد.
gif animation creator
Gif animation creator

gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شما در هفته چند بار از غذاهای دریایی استفاده میکنید؟؟؟؟
اینم فسنجون امروز من
gif animation creator
Gif animation creator
اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج
رولت سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی پخته شده.......3 عدد
پیاز...............................2 عدد متوسط
تخم مرغ......................... ا عدد
گوشت چرخ کرده...........250 گرم
فلفل دلمه ای.................. 1 عدد
قارچ............................... 200 گرم
پنیر پیتزا .........................به میزان دلخواه
نمک ، فلفل و زردچوبه ..به مقدار لازم
روغن ............................به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده رو با چنگال له می کنیم و بعد یه پیاز توش رنده می کنیم و در
آخر تخم مرغ ، نمک فلفل و کمی زرد چوبه می ریزیم و مواد رو با هم مخلوط می کنیم. پیاز و فلفل دلمه ای رو نگینی خرد می کنیم.اول پیاز رو نیم سرخ می کنیم و بعد فلفل دلمه ای رو بهش اضافه می کنیم. حالا نوبت گوشت چرخ کرده ست ، اونم به مواد اضافه می کنیم و در آخر قارچ رو خرد و می ریزیم تو تابه و با مواد تفت می دیم بعد از اینکه کل مواد خوب تفت داده شدن از رو اجاق بر می داریم . حالا روکش میوه (سلیفون) یا ورق آلمینیومی رو، روی یه سینی بزرگ می کشیم بعد مایه سیب زمینی رو، روش پهن می کنیم سپس یک دوم از سطح سیب زمینی رو با مواد تفت داده شده می پوشونیم و روش پنیر پیتزا می ریزیم و بعد با استفاده از سلیفون این مواد رو رول می کنیم. حالا تو تابه کمی روغن می ریزیم و رولت و توش سرخ می کنیم.
قلب من وتو را،پیوندجاودانه مهری است در نهان؛پیوندجاودانه ما ناگسسته باد؛تا آخرین دم ازنفس واپسین مااین مهر بسته باد.
کیک سیب زمینی و سوسیس
مواد لازم:
ماست............. 4/1 پیمانه
تخم مرغ.............. 3عدد
نمک و فلفل........... به میزان لازم
بکینگ پودر..... 1 قاشق سوپخوری
سوسیس.............5 عدد خرد شده
کره........... 50 گرم آب شده و سرد شده
آرد................... 4 تا5 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای..... 1عددنگینی خرد شده
سیب زمینی...5عددمتوسط نگینی نیم پز
پنیر پیتزا.........1پیمانه رنده شده
آویشن........................ 1.4 قاشق چایخوری (البته طعم این غذا تو آویشنشه! )
طرز تهیه:
ابتداماست و تخم مرغ و کره و نمک و فلفل و آویشن رو با هم مخلوط می کنیم. سوسیس، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، نصف پنیر پیتزا، آرد و بکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه کرده خوب با هم مخلوط می کنیم. آخرشم که همه رو تو یه قالب به شکل دلخواه( 25 سانتی متری ) چرب شده می ریزیم و نصف باقی مونده ی پنیر پیتزا رو می پاشیم روش. تو فر با درجه 180 سانتی گراد به مدت 45 الی یک ساعت می گذاریم و نگاه می کنیم وقتی روش طلایی شد حاضره!بعدشم که با خیار شور و فلفل دلمه ای تزئین و نوش جون می کنیم.
قلب من وتو را،پیوندجاودانه مهری است در نهان؛پیوندجاودانه ما ناگسسته باد؛تا آخرین دم ازنفس واپسین مااین مهر بسته باد.
ریحانه جونم من چلو گوشت رو اینطوری درست میکنم :
یه پیاز رو سرخ میکنم .زرد چوبه و دارچین . ادویه با رب حسابی تفت میدم .....بعدهم گوشت رو داخلش تفت میدم ..... آب جوشیده داغ هم بهش اضافه میکنم ... اصولا زیاد آب سرد رو مستقیم از شیر نمیریزم رو غذا ....
بعدشم زعفرون دم کرده ...
در زود پز رو میبندم تا گوشتش پخته بشه ......
بعد که پخت در زود پز رو باز میکنم و میذارم خودش بچوشه تا اب اضافیش گرفته بشه و همزمان هویج و نخود فرنگی رو هم بهش اضافه میکنم تا بپزه
پلو هم بسته به سلیقه یا باقالی پلو یا ساده میدرستم و با سیب زمینی سرخ کرده نوش جان مینمایم .....هههههه
اینبار یه عصاره سیر و زیتون مگی رو هم بهش اضافه کردم .خوب شد
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
اینم چند غذای بدون گوشت
در ارومیه غذایی با بلغور تهیه میشه به این روش که پیاز داغ را درست کرده یک پیمانه بلغور ریخته مقداری آب میریزیم نمک و رب اضافه کرده وقتی آب به جوش آمد سیب زمینی و بادمجان که به صورت حلقه خرد کرده ایم میریزیم لازم است این غذا را گاهی هم بزنیم چون بلغور زود ته میگیرد این عذا نباید خیلی کم آب و یا خیلی رقیق باشد غلظت آن باید کمی رقیقتر از آش باشد
انواع کوکو ها بدون گوشت تهیه می شن :
کوکوی سبزی
کوکوی سیب زمینی
کوکوی کدو
حتی دلمه هم می شه بدون گوشت و با سویا تهیه کرد