2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که خیلی از لحظات زندگی قبلو دیدم منظورم مث اینکه میگن این صحنه آشنارو قبلا دیدیم نیس  زندگی ...

بیشتر توضیح میدی

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
بیشتر توضیح میدی

ببین مثلاگاهی اوقات چشمام بسته بود یانشسته بودم یدفه مثه یه پرده آدمای زندگی قبلیمومیدیدم حتی صداشون توگوشم میومدقلبم شروع میکرد به تپیدن نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی صدای گریه هاشونم توگوشم میپیچید من اصلا نمیدونسم همچین چیزی هس بایه حاج آقاصحبت کردم اصلا قبول نکردویجورایی توهم دونستش ولی توهم نبود من عیناصحنه رومیدیدم صداهارو میشنیدم باچن تا روانشناس صحبت کردم اونا همچین چیزیو رد نکرد ولی خب اونچنانم نفهمیدن من چی میگم 

الان ترنس نیستی؟

چون معتقدان به این قضیه میگن روح تغیر جنسیت نمیده!

البته قضیه تایید شده‌ای نیست این مسئله از نظر علم ولی در کل عقلانی تر به نظر میاد 

زیاد بهش فکر نکن و خودتو درگیر نکن کلا دنبال زندگی قبلیت نرو

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
الان ترنس نیستی؟ چون معتقدان به این قضیه میگن روح تغیر جنسیت نمیده! البته قضیه تایید شده‌ای نیست ا ...

نه ترنس نیستم 😂

ببین مثلاگاهی اوقات چشمام بسته بود یانشسته بودم یدفه مثه یه پرده آدمای زندگی قبلیمومیدیدم حتی صداشون ...

وای موهای تنم سیخ شد

وای موهای تنم سیخ شد

هیچکس باور نکرد ولی من هم دیدم وهم شنیدم.حتی چهره ی مبهمی از شوهرم وحتی صدای گریه هاش ببین واقعا میشنیدما میپیچیدتوگوشم قلبم ب طرز عجیبی محکم میکوبید