2777
2789
عنوان

کسی تاحالا ختم 124هزار ضلوات برداشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست
خوشبخت بشین الهی     منم حاجتم همینه ولی اصلا خاستگار ندارم شما چقد بعد حاجت گرفتین؟ خا ...

من خاستگارداستم ولی راضی نبودم

درست یادم نیس ولی قبل ازمحرم بامادروخواهرش واومدن وبعدازصفر خاستگاری رسمی اومدن و....

شک نکن تموم نکردی حاجت میگیری

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به سعادتتون،صلواتها باید رو به قبله باوضوباشه؟تاچندوقت تموم کردین تعداد رو؟و ببخشید حاجاتتون سخت ...

اون دوبار که ختم رو برداشتم خیلی ناامید بودم 

حتی بار دوم یادمه ختمو ول کردم چند روز 

ولی نذر خیلی سنگینیه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
جدی میگی  چند ماه طول کشیده؟

آره 

بار اولو نمیگم واسه چی برداشتم 

بار دوم واسه خونه دار شدم فرستادم یه طوری شد که کلی از ختم رو تو خونه خودم فرستادم 

این دفعه هم به نیت باردار شدن و نی نی سالم دارم میفرستم وقتی شروع کردم باردار نبودم الان 75 هزارتاشو فرستادم و هفته 21 بارداری هستم 

نذر سنگینیه دیگه بستگی به خودت داره روزی چندتا بفرستی یه روز آدم کار داره 100 تا میفرسته یه روز بیکاره میشینه  5 هزارتا میفرسته 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میشه بگی با چه آدابی خوندی 

هیچی تو دلم نیت کردم بعدم شروع کردم به فرستادن صلوات 

بعد هر چی میفرستادم یه گوشه یادداشت میکردم که یادم نره 

آداب خاصی نداره اگرم داشته باشه من نمیدونم 

من شنیدم حتی بعضیا حین کار کردن هم میفرستن ولی من چون یه کم حواسم پرت بود و تو شمارش اشتباه میشدم باید یه گوشه مینشستم تسبیح به دست میفرستادم

😔😔😔😔 یکی میگفت ۳ بار گرفتم تا ازدواج کردم ینی منم بگیرم عروس میشم با یه آدم خوب

عزیزم من دیشب تو تاپیک ها خوندم برای ازدواج  شهید تورجی زاده مجربه براش مثلا ۱۴تا یس قرآن بخونی 

شاید به کارت اومد 

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...
خوش ب سعادتتون   میتونم بپرسم حاجتتون چی بود سخت بوئ؟؟ ختم چن مدت تمام کردین؟ چقد ظول کشید ح ...

بالاتر گفتم

بار اولو نمیگم

بار دوم واسه خونه دار شدن بود که خیلی ناامید بودم یه جوری که چند روز ختم رو ول کردم یهو به برکت همین صلواتا همه کارامون افتاد رو غلطک یه جوری که صلواتا تو خونه خودم تموم شد 

هر بار خیلی زود کارا راست و ریس شد بار سوم برای بارداریم بود اولین بار که اقدام کردم نشد نذر کردم خدا بهم فرزند سالم صالح بده شروع کردم به فرستادن صلوات همون ماه باردار شدم الان 75 هزارتاشو فرستادم هفته 21 هستم

مدتش به خودت بستگی داره عشقیه دیگه هرچی عشقت کشید بفرست یه روز آدم کار داره 100 تا میفرسته یه روز هیچی ممیفرسته یه روز 5 هزارتا میفرسته مدت مشخصی نداره 

هر بار همون اوایل که ختمو شروع کرده بودم حاتمو گرفتم

لطفاً به منم بگو چطوری

تو دلت نیت کن شروع کن به فرستادن صلواتا 

چون تعدادش خیلی زیاده حتماً هر وقت هر چندتا فرستادی یه گوشه یادداشت کن که یادت نره 

من آداب خاصی رو رعایت نکردم یعنی نمیدونم داره یا نه 

هر وقت یادم بود و وقت داشتم فرستادم یه روز ممکن بود تا 5 هزارتا بفرستم یه روز ممکن بود هیچی نفرستم

بالاتر گفتم بار اولو نمیگم بار دوم واسه خونه دار شدن بود که خیلی ناامید بودم یه جوری که چند روز خت ...

بسلامتی باشه😍خدا عزیزانتون براتون حفظ کنه ان شاءالله ب برکت همین صلوات عاقبت بخیربشید

ممنونم عزیزم😍ان شاءالله منم خبر حاجت رواییمو اینجا بدم😍

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت