2777
2789
عنوان

مامانا نی نی هاتون اولین بار که حریره بادوم خوردن دوس داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر و شیر نزن به فرنی

با آب درست کن

آرد برنج رو هم تفت بده تا نی نیت دل درد نشه

نبات بزن سردی برنج رو بگیره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
گفتن ببرش دکتر خدای نکرده کلیه هاش مشکل نداشته باشه... وزنش۲هفته فقط۸۰گرم زیاد شده...

بردی دکتر یا نه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من به شدت به بادام حساسیت دارم در حد خفه شدن عجیبه به بچه ها بادام میدن  اونم بچه ای که نم ...

خب خواصش زیاده برا بچه که تو سن رشده

بعدم میگن دفعه اول در حد یه قاشق چای خوری بدین اگه تا سه روز علائم حساسیت نشون نداد بعد بیشترش کنین 

متاسفانه پسر من حساسیت نشون داد و دیگه نتونست بخوره وگرنه برا بچه عالیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چجوریه؟ از کجا بگیرم؟

خودت درست کن

چندتا بادوم ایرانی رو خیس کن

پوستش رو بگیر

رنده کن

مقداری آب بریز و درشو بذار

بذار یه ده دقیقه بجوشه

بعد از صافی ردش کن

یه عصاره خیییلی مقویه

بده نی نی بخوره☺️☺️

آخر همان شد که نباید میشد...
خب خواصش زیاده برا بچه که تو سن رشده بعدم میگن دفعه اول در حد یه قاشق چای خوری بدین اگه تا سه روز ع ...

همیشه نگرانم بچه ای حساسیت داشته باشه و معلوم نشه 

من از توی دهنم تاول میزنه تا معده 

جدی حس میکنم تا معده تاول زده 

و اگر زیاد باشه باعث بسته شدن راه تنفسی میشه و .....