2777
2789
عنوان

لاغری با ذهن

513 بازدید | 26 پست

خانوما سلام ،کسی از این روش برای کاهش وزن استفاده کرده ؟به نظر من اول باید ذهن آدم لاغر بشه بعد جسمش ،چون هر کار کنی ظاهر آدم میشه در نهایت همون چیزی که تو ذهنش میگذره

درسته✔️

من گاهی آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم ، اشتباه می کنم ، از کنترل خارج می شوم و کنترل کردنم سخت می شود ؛ اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم یه مدت این کارو می‌کردبا یه جور آهنگ  اونم واسه رنگ چشمش  بود یه مدت تغییر کرد خودمم دیدم ولی. باز مثل قبل شد 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
خواهرم یه مدت این کارو می‌کردبا یه جور آهنگ  اونم واسه رنگ چشمش  بود یه مدت تغییر کرد خودم ...

یعنی چی رنگ چشمش عوض شد؟؟

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
یعنی چی رنگ چشمش عوض شد؟؟

آره سبز یشمی باز برگشت یه ماه قبل خواب یه آهنگ مخصوص بود تویه کانال گرفته بود حتی واسه لاغری هم داشت والا من چون رنگ چشمش عوض شد بیشتر ترسیدم آهنگ لاغری که به من داد گوش ندادم 😂 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم