2777
2789
عنوان

عادت بد پسرم

333 بازدید | 23 پست

سلام ، پسرم شش و نیم سالشه ، از جثه کوچیک و لاغر است

مشکل پسرم آینه که ما کنار کوچه زندگی میکنیم . پسرم با بچه های هم سن و سال خودش بازی میکنه. موقع بازی وقتی که جیش داره ، به خاطر بازی کردن ،سریع کنار بازی کارشو انجام میده و میره بازی.همسایه ها هم شاکی شدند.البته بقیه بچه ها هم اینجورین که میان پای خلوت و کارشونو انجام میدن.پسرم به خاطر هوای گرم ، شور*ت نمیپوشه و با شلوارک و تیشرت میره بازی. درزم فکر کنم تکرر ادرار هم داره ، چیکار کنم مشکلش حل بشه؟ سرزنش نکنید فقط راه حل بدید.

بهش بگو بیاد خونه کارشو انجام بده وگرنه دیگه نمیزاری بره بیرون ... حرف همسایه ها رو هم بگو بهش توضیح بده

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اولا که حتما شـورت بپوشه و عادت خیلی بدیه که نمی پوشه.

دوما سنش کم نیست که متوجه نشه. بهش بگو اگه بیرون دستشویی کنی مریض میشی. کوچه الوده میشه و بوی بد میگیره.

تکرر ادرارم علت های زیادی میتونه داشته باشه باید بررسی بشه توسط دکتر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اصلا خوب نیست این کار یه بچه دختری کسی با این وضعیت پسر شمارو ببینه عادت نباید بکنه به این کار بهش هی تذکر بده

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

تنبیهش کن 

بار دیگه اینکارو کرد نذار بره 

بعدم خانم بچتو زیاد تو کوچه ول نکن بده

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

کنار کوچه زندگی میکنیم یعنی چی؟

بهش بگو باید بیاد خونه خودشو بشوره وگرنه میکروب میره تو بدنش مریض میشه

یا بگو همسایه ها گفتن دیگه نزاریم بری بیرون چون تو کوچه جیش کردی 

Belle سابق
بهش بگو بیاد خونه کارشو انجام بده وگرنه دیگه نمیزاری بره بیرون ... حرف همسایه ها رو هم بگو بهش توضیح ...

دعواش کردم گفتم کار زشتیه و ای جور چیزا حتی براش جایزه هم شرط گذاشتم ولی فقط الکی میگه باشه

خب کار پسرت خیلی زشته ،….من بودم دعواش میکردم

شما هم بهشبگو‌اگه تکرار کنی دیگه اجازه نمیدم بری تو کوچه تا خودش بیاد بره دستشویی

خودتم هر نیم ساعت یه بار صداش بزن بگو بیا داخل کارت دارم بعد بفرستش دستشویی ، تا این عادت از سرش بره.

کلا خوب نیست بچتو بفرستی تو کوچه واسه بازی

2810