2777
2789
عنوان

کمک نیاز دارم

121 بازدید | 9 پست

سلام ، پسرم شش و نیم سالشه ، از جثه کوچیک و لاغر است

مشکل پسرم آینه که ما کنار کوچه زندگی میکنیم . پسرم با بچه های هم سن و سال خودش بازی میکنه. موقع بازی وقتی که جیش داره ، به خاطر بازی کردن ،سریع کنار بازی کارشو انجام میده و میره بازی.همسایه ها هم شاکی شدند.البته بقیه بچه ها هم اینجورین که میان پای خلوت و کارشونو انجام میدن.پسرم به خاطر هوای گرم ، شور*ت نمیپوشه و با شلوارک و تیشرت میره بازی. درزم فکر کنم تکرر ادرار هم داره ، چیکار کنم مشکلش حل بشه؟ سرزنش نکنید فقط راه حل بدید.

تربیتش کن😐

یعنی چی چیکار کنم 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

والا اگه فکر می‌کنی مشکل خاصی داره ببرش دکتر

بعد راهنمایی ش‌کن بیاد خونه بره دستشویی، 

و الآنم چون هوا گرمه حتی غروب هم گرمه بیرون بازی مبکنن آب بدنشون کم میشه ضغبف و لاغر تر میشه نمیشه هم مرتب براش خوراکی و آب میوه ببری تو کوچه

من خودم اصلا نمی‌ذارم بچه م بره تو کوچه والا هم میترسم 

هم اعتماد ندارم

هم نگران سلامتیش هستم

خلاصه تو کوچه با بچه های مختلف ممکنه مریض بشه و....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم ازش بخاین 

مثلا یک هفته باهاش برین کوچه و بهش بگین هرموقع خاستی برو یه کناری دسشویی کن که کسی نباشه . 

بعد بگین بیا در خونه خودمون 

بعد بگین بیا داخل حیاط 

بعد بگین برو داخل توالت 

و در اخر ازش بخاین درست بشینه دسشویی کنه و خودشو بشوره 

زمان بره ولی چون عادت شده برای بچه تون . فک میکنم چاره ای جز صبوری نیست 

در ضمن کلا نزارید زیاد با بچه های کوچه باشه که چیزای دیگه هم یاد میگیره . محدودش کنید 

2805
من و پدرش کار داریم هر راهی انتخاب کردم نشد

بچه آوردین مسئولین یعنی چی کار داریم😐

اصلا نزار بره 

یعنی چی اندام تناسلیشو وسط کوچه در میاره و ادرار میکنه تربیتش نادرست 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم