2777
2789
عنوان

آشپزی مامان های هنرمند آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 18183 بازدید | 86 پست
سالاد آشیانه پرنده
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

مواد آشیانه : سینه مرغ + ژامبون + قارچ تفت داده شده + سفیده تخم مرغ + سیب زمینی + کاهو + مایونز + نمک و فلفل (من ژامبون نریختم )
تخم پرنده : پنیر خامه ای + زرده تخم مرغ + مایونز + سیر + جعفری خرد شده

سیب زمینی ها رو خیلی باریک خرده سرخ میکنیم

گوشت مرغ رو به شکل نواری با دست ریز میکنیم ، ژامبون هم باریک باریک خرد میکنیم ، سفیده تخم مرغ رو رنده درشت زده و قارچ هم خرد میکنیم
برای تخم پرنده زرده تخم مرغ و پنیر خامه ای و سیر رو رنده کرده ، جعفری رو ریز ریز خرد میکنیم
همه مواد رو با هم ترکیب میکنیم ، کمی سس مایونز میزنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد گلوله هایی از مواد برمیداریم و شکل تخم پرنده فرم میدیم

توی یه ظرف مواد سالاد ، مرغ و ژامبون ، قارچ ، سفیده تخم مرغ و مایونز رو مخلوط میکنیم و نمک و فلفل میزنیم
و داخل یه ظرف مناسب اول کاهوها رو چیده بعد مخلوط سالاد رو در مرکز ظرف به شکل زیر فرم میدیم
سالاد رو با سیب زمینی های سرخ کرده به شکل لانه پرنده درست میکنیم و در آخر تخم ها رو روش میزاریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم کوفته ی ریحونه...
یه پیمونه برنج پخته شده کته(من میزارم خیلی نرم بشه)
ریحون خرد شده
تخم مرغ یک عدد
گوشت چرخ کرده
ادویه

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و ورز میدیم.زردچوبه هم میزنیم.
به برنجمون اضافه میکنیم.بعد ریحون خورد شده اندازه ش بستگی به ذائقه تون داره من زیاد میزنم ریحون.نمک فلفل +تخم مرغ و حسابی ورز میدیم.توی دستورش سس کچاب نداره ولی من معمولا توی کوکو و کتلت میزنم...
اگه مایعش شل شد من بهش پودر نون میزنم کمی.

بعد به شکل دلخواه در میارید و توی روغن سرخ میکنید.
تویه ظرف دیگه اب و رب گوجه و پیاز داغ و ابلیمو میریزم و میزاریم روی شعله تا کمی غلیظ بشه...
کوفته ها که سرخ شد برای مدت کمی میندازیم توی این سس.فقط برای طعم دار شدنش.

من این دفعه بدون سس دادم به خانواده بیشتر خوششون اومد.

ui9sp0ae8mvdehrg83bm.jpg
انگشت پیچ و حلوا زرده سوغات همدانه که تو ماه رمضون زیاد استفاده میشه
طرز تهیه اش رو میذارم خیلی راحته و در ضمن خیلی مناسبه و شیکه برای افطار
مواد لازم:

شکر ..............................1 کیلو
سفیده تخم مرغ ..................3 عدد
جوهر لیمو...........................1/8 قاشق چایخوری
آب ..................................به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر

طرز تهیه:

شکر را در ظرف مورد نظر ریخته ، و آب رو که باید به مقدار یک بند انگشت بالاتر از شکر باشه اضافه می کنیم. و بر شعله گاز قرار می دیم.بعد از این که شربت قوام اومد ، جوهر لیمو رو داخل اون می ریزیم.بعد از کمی حرارت ، مقداری از شربت رو بین دو انگشت قرار می دیم، اگه بصورت کش دار شد ،حرارت رو خاموش و صبر می کنیم تا خنک شه در حدی که اگه سفیده رو به اون اضافه کنیم پخته نشه، در این زمان سفیده ها رو به میزانی که پف کنه هم می زنیم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم می زنیم تا مواد کاملا سفید و یکدست و کش دار بشه.
حالا دیگه انگشت پیچ ما آمادست، ما می تونیم برای عطر و طعم اون به شربتمون گلاب هم اضافه کنیم و در موقع هم زدن مواد از مقداری دارچین.
و در آخر با دارچین و خلال پسته و بادام در صورت تمایلآن را تزئین کنیم.
در اولین فرصت عکسش رو هم میذارم رنگش سفیدههه

خوراک گوشت و لوبیا
این گوشت و لوبیا عذای سنتی اصفهان هست که بسیار لذیذ و ضمنا غذای بسیار سالمی هست. البته گوشت و لوبیای خاله و مادرم بدون شک حیلی خوشمزه و قشنگتره اگه تونستم عکس بهتری می زارم. تو اینترنت هم نه دستورش بود نه عکسش.
مواد لازم:
سبزی: تره/ جعفری
لوبیا سفید که از قبل خیسانده شده باشه برای رفع نفخ و نرم شدن
گوشت گوسفند و یا اگر موجود نبود گوشت گوساله
ادویه: زردچوبه کمی فلفل و نمک
طزر تهیه:
سبزی و گوشت را می گذاریم بپزن وقتی یک مقداری گوشت پخته شد لوبیا و ادویه حات را هم اضافه می کنیم. در پایان می تونیم همه غذا را میکس کنیم با اینکه همینجوری بخوریم. تو این شکل گوشت و لوبیا میکس شده هست.
What is normal? Depends what you want to do

2810