2777
2789
عنوان

سریع جواب بدید

120 بازدید | 15 پست

سلام ، پسرم شش و نیم سالشه ، از جثه کوچیک و لاغر است

مشکل پسرم آینه که ما کنار کوچه زندگی میکنیم . پسرم با بچه های هم سن و سال خودش بازی میکنه. موقع بازی وقتی که جیش داره ، به خاطر بازی کردن ،سریع کنار بازی کارشو انجام میده و میره بازی.همسایه ها هم شاکی شدند.البته بقیه بچه ها هم اینجورین که میان پای خلوت و کارشونو انجام میدن.پسرم به خاطر هوای گرم ، شور*ت نمیپوشه و با شلوارک و تیشرت میره بازی. درزم فکر کنم تکرر ادرار هم داره ، چیکار کنم مشکلش حل بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجازه نده انقدر تو کوچه بره

بعدشم بگو دستشویی داشتی موظفی بیای خونه . بعد بری بازی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
خودش میره برای بازی کردن. میگه باشه ولی نمیاد

خب دیگه . واقعا کارش درست نیست

برخورد جدی کن یاد بگیره ‌

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
من و همسرم کار داریم نمیتونم که همش پیشش باشم

میخواستی نزایی یعنی چی بچه بکشه پایین بشاشه ؟ این همه بچه تو کوچه خیابون بازی میکنن همه میشاشن به در و دیوار ؟ مگه همه ننه بابا شون هر دیقه باهاشونن ؟ 🙄

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

خب شما بگین چیکار کنم ؟ هرکاری جایزه و داستان و دعوا اینا کردم نشد

نذار بره بازی ، بگو بازی کردن شرط داره اگه یه دفعه دیگه ببینم همچنین کاری کردی حق نداری بری بازی کنی این بچه رو پس فردا از مدرسه هم بیرونش میکنن

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

2810