2777
2789

قبلن عینه خیالم نبود چی دورم میگذره الان وارد یه جا میشه حسرت هیکل بعضیا زیبایی بعضیا پوست سفید یسریا و پولداری وشادی دیگران یا سرزبون داشتنشونو میخورم مخصوصا وقتی میبینم خیلی راحت باهم حرف میزنن خیلی ناراحت میشم چون هر وقت زبون باز کردن دوکلمه بگم یاتپق زدم یاسوتی های وحشتناک دادم...وحتی حسرت موفقیت کاری ویا ازدواجو بچه هاشونو میخورم دلم میسوزه دوس ندارم برم بیرون وقتی خودمو توآیینه میبینم حالم از خودم بهم میخوره ای نمیرفتم بیرون مجبورم زورم میکنن حس حقارتی دارم ازخودم بدم میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا اگر حسرت سرزبون کسی رو میخوری سعی کن ازش یاد بگیری چجوری این شکلی هست 

نه اینکه ازش بری بپرسی چون ممکنه دروغ بگه و خودشو خیلی بالاتر از تو بدونه 

باید سعی کنی رفتار هاشو کامل زیر نظر بگیری و تمرین کنی ک مثل اون باشی 

درسته اولش مثل تقلید کردن میمونه ولی در نهایت بعد از زیاد تمرین کردن و الگو های مختلف گرفتن مدل خودت اجرا میشه  

سوما به قول دوستمون سعی کن روی شخصیتت کار کنی 

من مراجعینی داشتم ک وقتی این کار رو انجام دادن خیلی توی زندگیشون پیشرفت کردن 

حالا چجوری میشه شخصیت خودمون رو پیشرفت بدیم؟

با کتاب خواندن،  با توی اجتماع بیشتر حاضر شدن ، با آشنا شدن با نقاط ضعف و قوتمون و...