2777
2789
- بند نافی که پس از "زایمان" پاره می شود. 2- بند ناف "چسبندگی" که تا دو سالگی بین مادر و کودک وجود دارد. 3- بند ناف "عاطفی" که تا دوازده سالگی مادر و کودک را به هم متصل نگه می دارد . اتصال بند ناف چسبندگی بین مادر و کودک تا حدود دو سالگی برای "ایجاد دلبستگی ایمن" در کودک لازم است ولی بعد از دو سال باید پاره شود . تکنیکهای پاره کردن بند ناف چسبندگی کودک عبارتند از: گرفتن از شیر مادر یا شیشه پستانک از 18 ماهگی جدا کردن کودک از اتاق خواب والدین حداکتر از دوسالگی فرستادن به مهد کودک از دو ونیم – سه سالگی در حد روزی یک ساعت و افزایش ساعات ماندن در مهد بطور تدریجی . در حال حاضر هم بهتر است آرام آرام همه این فرایندها را در قالب کارهای جدید مانند پارک رفتن، مهمانی یا مسافرت رفتن و ... اعمال کنید
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. مامی جون من خودم نینی ندارم. ولی نی نی زیاد بزرگ کردم آخه من عمه جونشونم. بچه داداشم خیلی لجباز بود. مامانش میخاست مقل شما بهش بگه اینکارو کن این کارو نکن. باید فقط فقط خواسشو پرت کنی من اینکارو واسش میکردم. مثلا از آهنگ خوشش میومد من همون موقع واسش آهنگ پخش میکردم بعد میگفتم عشقم بیا نانای اونم حواسش پرت میشد مثلا دیگه جیغ نمیداد.
خانومی همه ی بچه ها از سن 6 ماهگی وابستگی شدید به مادر دارن که چند ماهی طول میکشه وابستگی شون کمتر و نرمال شه.... باید درکش کنی و تا جاییکه میتونی بهش توجه و محبت کنی تا وابستگی ش ایمن بشه .... کتاب کلیدهای رفتار با کودک صفر تا یکساله رو بخون خیلی راهنماییت میکنه ,,,, خصوصیات اخلاقی بچه ها رو بهتر درک میکنی و میتونی رفتار بهتری ارایه بدی
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
اینکه میگی خیلی عصبی میشه شاید داره دندون درمیاره و اذیته .... قطره های اهن و تقویتی ش رو هم حتما به موقع بهش بده .... یکی از دلایل بداخلاقی بچه ها کم خونی و کمبود ویتامین های بدنه که رو اعصابشون تاثیر نیزاره
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....