2777
2789
عنوان

من خیلی عصبی شدم

839 بازدید | 3 پست
من الان یه دختر 2 ساله دارم و 6 ماه پیش شریک شوهرم سرش رو کلاه گذاشت و تمام داروندار ما رو با خودش برد.از اون وقت مجبور شدیم بیایم با ماردم و خواهرم زندگی کنیم.از اون موقع تا حالا انقدر عصبی شدم که الکی سر بچه 2 سالم داد می زنم و فحشش میدم بعد خودم دچار عذاب وجدان بدی میشم.به نظرتون چه کنم؟شوهرم هم بهانه گیر شده و من به همین خاطر نمی تونم اصلا به اون برسم و از طرفی هم شیطونی های بچهم خواهرم رو کلافه می کنه و سرش داد می زنه و من از این موضوع در عذابم.شوهرم هم سر هرموضوع کوچیکی قهر میکنه و بدون حداحافظی میره و من موندم و کلی داستان.لطفا کمکم کنید.
www.poemmusic.blogfa.com
azizam salam,bebin khanomi shoma alan too yek bohrane mali gharar gereftin va hale hameye shoma babate in mozooe kharabe,vali golam shohare shoma bishtarin feshar rooshe,oon ham babate az dast dadane tamame sarmaye va ham be khate inke alan majboore ba khoonevadeye shoma zendegi koneh tahte feshare badiye,ehsase yek joor sarbari mikoneh,inja vazifeye khanome khooneye ke ozaro ta hododi ghabele tahamol tar koneh,midoonam rooye doose to ham feshare badiye vali to mitooni mohito garmtar va doostanehtar koni,ta etemad be nafse hamsaret too khooneh kam nashe va bishtar az in sharmandeye to va dokhtar kocholoosh nabashe,bebin azizam hameye maha too zendegimo roozaye khoobo bade ziadi darim in badiha va khoobiha hameh migzaran vali chera ma vaghti in masael pish miad khodemoon badtaresh konim?bahash mehraboontar bash,be dokhtaret beres,ba hamsaret harf bezan,ta ehsas nakoneh ke shoma sarbar khanevadatooni,golam baratoon doa mikonam ke khodaye mehraboon khodesh komak koneh va masalatoon be khoobi hal she.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غزل جون درکت میکنم..سخته..ولی سعی کن خودتونبازی..اولین کاری که میکنی حتماااابروورزش..ازنون شب برات واجبتر..دکترفرنودی میگفت اگه افسردگی دارین روزی دوساعت ورزش کنید..طوری که خسته بشین..بعدم تامیتونی کتابهای مثبت اندیشی بخون وجملات مثبت باخودت تکرارکن..درکل حفظ روحیه برای توازهمه چی تواین شرایط مهمه..شوهرتم بنده خداحق داره زودرنج بشه...مرده وبراش سخته..کمکش کن..