2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنین دختره ۱۴سالم سیگار میکشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس بهش بگین به پدرت میگم ..اگه ازش می‌ترسه ..یا پیش مشاور ببرین  اصلا بچه تو این سن چه به این ...

من 14 سالم بود سه دور روسری و دور سرم گره میردم انقد ک خفه میشدم 

فردا ریه هاش همه داغون میشه

🚬

هعییی هعییی روزگار . منم ۱۴ سالم بود تقریبا ،که سیگار رفتم خریدم ی بسته کامل کشیدم و مامانم فهمید و اصلاااااااااااااا براش مهم نبود یا خود بابام بعد چند سال داد دهنم باهم کشیدیم چرا اینا براشون مهم نیس:/ چرا چون دوسم ندارن:)))) 

🥲💔 من می‌دونم کسی دوسم نداره.. 

حالا مردم چ شانسا دارنا نامادری انقد نگران هعییی هعیی🥲

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
برای به راه راست امدن جوانان ۳۶۰مرتبه  ایاک نعبد وایاک نستعیین رو بخون .

شوخی دیگه؟:)

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
ی سریا فک میکنن بچشون دوست ناباب دارع ول خبر نداره بچه خودشون همون دوست نابابس

خودت دوران نوجوانی رو رد نکردی؟ نمیدونی تو اون دوران مغز آدم چطوری کار میکنه؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
دوستای ناباب داره جدی برخورد کنین

نه بابا من تو عمرم هیچ دوستی نداشتم اتفاقا کسایی ک خیلیییییییییییییی تنهان ب این چیزا رو میارن

نه بابا من تو عمرم هیچ دوستی نداشتم اتفاقا کسایی ک خیلیییییییییییییی تنهان ب این چیزا رو میارن

چرا؟ واقعا مسخرس... سیگار تنهایی تو پر میکنه؟ یا تو اون سن حس شاخ بودن بهت دست میده؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
خودت دوران نوجوانی رو رد نکردی؟ نمیدونی تو اون دوران مغز آدم چطوری کار میکنه؟

والا ب نظر رد کردم ول نوجوونای الان و میبینم فک میکنم من اصلا نوجوونی نداشم تا چش باز کردم دیدم 19 سالمه پشت کنورم قبل اون همش درس بود بعد اونم شد روانشناسی و دوا درمون تاااا الان 

واقعا هیچ ذهنیتی از نوجوونی و احمق بازیای اون دوران ندارم

🚬
چرا؟ واقعا مسخرس... سیگار تنهایی تو پر میکنه؟ یا تو اون سن حس شاخ بودن بهت دست میده؟

بخاطر اینکه پدرم هم بعد فشارهای زیادی که بعد چندسال از سمت من بهش وارد شد رفت تو خلوتش سیگار کشید 

به همون دلیل که اکثر مردا سیگارین

والا ب نظر رد کردم ول نوجوونای الان و میبینم فک میکنم من اصلا نوجوونی نداشم تا چش باز کردم دیدم 19 س ...

خب دیگه من انواع اقسام حماقت تو این دوران دیدم اینم یکی از این حماقت کاریاست مثلا میخواد به چشم دوستاش بیاد یا دوستاش طردش نکنن یا مثلا میخواد نشون بده بزرگ شده حس شاخ بودن داره

اومممم البته هوس هم بودااا،😅😁😁 می‌دونی تو ی جمعی بودیم همینجوری الکی ی پوک کشیدم مسخره بازی اینا .. ولی زیر زبونم مزه داد،😋🤤

بخاطر اینکه پدرم هم بعد فشارهای زیادی که بعد چندسال از سمت من بهش وارد شد رفت تو خلوتش سیگار کشید&nb ...

یعنی به خاطر پدرت سیگاری شدی؟ سیگار مثل مواد مخدر اعتیاد آور کسی که شیره میکشه میگی اشکال نداره چون زندگی بهش فشار آورده؟ اینا همش توجیه

خب دیگه من انواع اقسام حماقت تو این دوران دیدم اینم یکی از این حماقت کاریاست مثلا میخواد به چشم دوست ...

نه بابا دوستاش از کجا میخان خبر داشته باشند می‌تونه از الکی هم بگه .. والا من ک اصلا اجازه بیرون اینا با دوست رفیق نداشتم البته کلا دوست هم نداشتم ،😅