2777
2789
عنوان

چرا کسی بهم علاقه مند نمیشه؟

167 بازدید | 15 پست

چطوری یه سریا سر کار یا توی دانشگاه یه نفر بهشون علاقه مند میشه و با هم ازدواج میکنن؟ 

چرا برای من و خیلی از دوستام که خیلیم دخترای خوبی هستن و هیچ مشکلی هم ندارن پیش نمیاد؟ اون دخترا خودشون کار خاصی میکنن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکسری کلا محبوبن اخلاقشون،قیافشون محبوبه جذابه کاری نمیکنند جذبشون میشن یکسری بله دلبری میکنن مخ می ...

چطوری مخ میزنن؟ 

من از نظر اخلاقی واقعا خیلی خوبم. بی نهایت مهربون و صبور و دلسوز و همراه. ولی اصلا رابطه ای برام پیش نمیاد که طرف عاشقم بشه. همش روابط همکاری سطحی و چند دقیقه ای 

چطوری مخ میزنن؟  من از نظر اخلاقی واقعا خیلی خوبم. بی نهایت مهربون و صبور و دلسوز و همراه. ولی ...

والا تاحالا مخ نزدنم نمیدونم ولی از اون دسته محبوبم ، قیافم خوبه و اخلاقم

چرا حالا دنبال ازدواج اینجوری؟کلا خواستگار نداری؟

تیپت چه جوریه؟خانوادت خوبه؟تحصیلات و کارت خوبه؟

دنبال کیس مثل خودتی؟

چطوری مخ میزنن؟  من از نظر اخلاقی واقعا خیلی خوبم. بی نهایت مهربون و صبور و دلسوز و همراه. ولی ...

منم مشکل شما رو دارم 😁 دو سال پیش رفته بودم بیمارستان ملاقات کسی  و وقتی داشتم بر می گشتم یه پسر هم که اونجا به عنوان همراه بود زود جلو تر از من رفت بیرون و همین جوری که داشتیم پله ها رو می رفتیم پایین این هی بر میگشت نگاه میکرد تا اینکه من یهو تو سالن بیمارستان اشتباهی رفتم که اون گفت از اون طرف باید بری منم لبخند زدم گفتم آهان 

بعد دیگه کم مونده بود برسم حیاط که شمارشو میداد گفت بیا لازمت میشه‌ عین اسکل ها ترسیدم و فرار کردم و دیگه بعد از اون موقع پیشنهاد خاصی نداشتم 

الان که یادم میوفته دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار  آخه خیلی پسر خوشگل خوشتیپ مودب و پولداری بود 

حیف شد😂😂

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

ببین من قیافم بد نبود یعنی همه میگفتن خوشگلی 

رشته تحصیلیمم خیلی خوب بود 

سالهای اول دانشجویی چون دختر ساکتی بودم و با هیچ پسری حتی سلام علیکم نداشتم هیچکسم سمتم نمیومد و مطمئنم اصلا کسی ازم خوشش نمیومد با اینکه خیلیا که از من معمولی تر بودن کلی عاشق دل‌خسته داشتن 

از وقتی دماغمو عمل کردم یه مقدار احساس میکردم توجهها بهم بیشتر شده به مرورم خیلی ناخواسته یمقدار تو برخوردام با کنس مخالف راحتتر شدم و ازون حالت گارد بیرون اومدم همین باعث شد کلی خواستگار پیدا کنم 

اینایی که گفتم مال ده سال پیشه 

پسرم....ما هم نتونستیم جذب کنیم یکیو

شما که نیاز نیس کسی را جذب کنین. شما پسرین. از هر دختری خوشتون اومد برین بهش بگین و رابطه شروع میشه. ما دخترا بدبختیم که مجبوریم منتظر بشیم تا یه پسر بیاد جلو 

شما که نیاز نیس کسی را جذب کنین. شما پسرین. از هر دختری خوشتون اومد برین بهش بگین و رابطه شروع میشه. ...

چرا طرز فکرت اینجوریه؟من کلا محل هیچکس نمیدادم تازه اخم اینا میکردم اما خیلی ها دنبالم هستن یکم عزت نفس و غرور داشته باش و دست نیافتنی