2777
2789
عنوان

مشکل من و شوهرم

524 بازدید | 26 پست

من ۴ سال نامزدی سختی داشتم یعتی شوهرم هیچی نداشت انتخاب من بود و خودشم خیلی بداخلاقی میکرد چون نمبتونست شرایط زندگب فراهم کنه بعد دوره عقدمم بخاطر یه سری مشکلات خانوادگی زهرم شد جوری که با گریه میگذشت عروسیم در حد یه مهمونی گرفتم و حسرتش تا عمر دارم و عروسی میرم رو دلمه بعدشم شوهرم روز بعد عروسی رفت راه دور سرکار با ۲۰ ساعت فاصله از اون روز دعواهای ما شروع شد جوری که به طلاق و همه چی کشید و کلا تو زندگیم خیلی سختی کشیدم مشکل اصلیمون از عید امسال شروع شد که الکی الکی از سه روز قبل عید دعوامون شد تا ۱ دقیقه قبل عید و حرفایی شوهرم زد که من نابود شدم و شروعش از اینجا بود تا اینکه تو این سه ماه شوهرم ۱۰ روز مرخصیشو ۸ روزو به کارای خانوادش میرسید و ۲ روزم به کارای خودش و من اصلا وقت نداشت برام منم دلم میخواست منو ببره بیرون و هر ماه قول ماه بعدو میداد و ما دعوامون میشد سر اینکه برام وقت نمیزاره و سختی راه دور رو من میکشم ولی وقتی میاد بدتر اذیتم میکنه الان ادامشو میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چرا 

دقیقا به چه دلیلی با این ازدواج کردی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

دقیقا حالا ۴ ماه هست که ۱ روز هم برای من وقت نزاشته بعد هر قولی به من داده عمل نکرده و بخاطر همین من سرد شدم حتی رابطه جنسی که قبلا در ماه ۸ داشتیم شده در ماه ۲ دوبار و بخاطر کارشه حالا من حس بدی به زندگی دارم دلم میخواد فقط گریه کنم خوشحال نمیشم اگه خوشحالم بشم سطحیه و فقط ده دقیقه طول میکشه ذوق ندارم به هیچی دلم میخواد فقط غر بزنم دعوا کنم و بشینم یه گوشه فکر کنم به گذشته و رفتارای شوهرم فقط دنبال بهانم که دعوا کنم فقط دلم حرم امام رضا رو میخواد با اینکه همسرم سه بار رفته مشهد نتونسته منو ببره و حسرت به دام مونده

فکر میکنی با اوضاع موجود بهترین راه چیه؟

نمیدونم خودمم موندم خیلی بدقوله نمیتونم به هیچی اعتماد کنم 

میگم زندگی رو ترک کنم ولی گزینه های مثبتی داره که ار بیرون و خودم که نگاه میکنم ترک زندگیم درست نیست 

2810